Extra large  he17469 horthumb
JUBEL: Real Madrid kan feire avansement i Champions League med visshet om at det brått blir beintøft i første utslagsrunde.

De potensielle motstanderne i første utslagsrundene

Real Madrid sikret seg avansement i Champions League etter gårsdagens uavgjort kamp mot Paris Saint-Germain, men Real Madrids gruppe er langt fra den eneste som nærmest er ferdigspilt.

Real Madrid spilte en kanonkamp mot pariserne i går, men det ble likevel med et uavgjort resultat. Resultatet i seg selv var nok til å sikre videre avansement i verdens tøffeste turnering, men denne gangen ble det kun en andreplass i gruppespillet. Andreplassen fører i utgangspunktet til at trekningen for neste utslagsrunde kan bli langt vanskeligere enn vanlig, i den grad det finnes enkle kamper i et Champions League-sluttspill. 

Real Madrid kan ikke møte et annet spansk lag i utslagsrunden, hvilket ekskluderer FC Barcelona om de skulle vinne sin gruppe. Tre lag har allerede sikret førsteplassen i sine respektive grupper, og ikke overraskende er samtlige kandidater til å vinne hele turneringen. FC Bayern München, Manchester City og Juventus er lagene som allerede har sikret gruppeseirene, noe som åpner for en retur for Cristiano Ronaldo på Estadio Santiago Bernabéu. 

Blant andre lag som foreløpig leder sine puljer finner man Liverpool, Red Bull Leipzig, Barcelona og Ajax. Det blir med andre ord en tøff utslagsrunde uansett hvem vi møter, selv om det kan argumenteres for at vinnerne i Ajax eller Red Bull Leipzigs grupper nok i utgangspunktet er den enkleste trekningen. 

Hvem håper du vi får i første utslagsrunde? 

Pmn6