Extra large  2rm9752thumb
TILBAKE: Nacho Fernández har vært en spiller Zinedine Zidane har satt stor pris på, nå er det ventet at 29-åringen er spilleklar igjen.

Nacho trolig tilbake mot Alavés

Nacho Fernández har vært ute siden starte på oktober med en skade, men nå ser ventetiden omsider ut til å være over.

Den svært pålitelige og allsidige forsvareren Nacho har fått store deler av denne sesongen ødelagt av skader, noe han tidligere har unngått store deler av sin profesjonelle karriere. Før skaden han pådro seg hadde han bidratt med 225 minutter i serien og Champions League, og etter en dårlig fjorårs sesong så han omsider ut til å være tilbake på det nivået som er ventet av han. Det er i alle fall ventet at Nacho er spilleklar allerede til helgen, så får tiden vise om Zinedine Zidane finner han verdig en plass i troppen. 

Samtidig meldes det om at James Rodríguez, Lucas Vázquez og Marco Asensio jobber hardt med å komme tilbake fra sine respektive skader. Spillerne som startet gårsdagens gigantoppgjør har hatt en restitusjon, noe som ga muligheten for flere av Castilla-spillerne til å delta på treningsøkten. Franchu, Fidalgo, Ayoub, Fran Garcia, Sergio Lopez og Diego Altube var de seks spillerne som fikk anledning til å trene med førstelaget i denne omgang. 

Tror du Nacho kan få mye spilletid i tiden som kommer?

Pmn6