Extra large alegria valverde gettyimages 1186567059 hthumb
FEM: Blekket på Federicos Valverde er knapt nok tørt, og vi kan se frem til fem nye år med uruguayaneren.

Ny kontrakt for Federico Valverde

Federico Valverde har på kort tid denne sesongen utviklet seg til å bli blant lagets viktigste spillere, noe som har ført til en ny og forbedret kontrakt.

Real Madrid har vært tidlig ute med å fornye kontrakten til årets sensasjon, noe klubben etterhvert har tradisjon for å gjøre og noe som fører til at det er sjeldent spillere forlater klubben vederlagsfritt. I tillegg får man justert utkjøpsklausulen kunstig høy, som igjen holder beilerne unna. Noe man tidligere har sett med eksempelvis Marco Asensio. 

Den nye kontrakten Valverde har tegnet streker seg til 2025, noe som viser hvor stor tro klubben har på den uruguayanske landslagspilleren.  Utkjøpsklausulen ligger på vanvittige 750 millioner euro. Kontraktsforlengelsen gjør Valverde til den spilleren sammen med Rodrygo Goes som har kontrakt lengst med klubben, slik situasjonen er nå. 

Fra før av har klubben signert nye kontrakter med  de andre midtbanespillerne med mest spilletid denne sesongen i Casemiro og Toni Kroos, med andre ord ser hele den nykomponerte midtbanetrioen ut til å være med i fremtidsplanene til klubben. Luka Modrić har for øvrig ett år igjen av sin nåværende kontrakt. 

Pmn6