Extra large raphae l varane 24.7.2019
ERFAREN: Varane er blant Zidanes mest betrodde menn, men denne kampen blir han trolig hvilt.

Varane blir muligens hjemme mot Alavés

Den regjerende franske verdensmesteren fikk seg en smell mot Paris-Saint Germain, og var ikke med under dagens treningsøkt.

Raphaël Varane fikk seg en smell mot pariserne, men det skal etter rapportene ikke være av det alvorlige slaget.  Real Madrids skadeproblemer har avtatt noe den siste tiden, men med tidligere smeller ferskt i minne meldes det om at Zinedine Zidane ønsker å plassere sin landsmann hjemme i Madrid. Sikkerhet først, med andre ord.

Varane har spilt hvert eneste minutt i løpet av de siste seks kampene, hvorav fire av kampene har vært i La Liga og de to siste i Champions League mot henholdsvis Galatasaray og Paris Saint-Germain. Fra før av har han spilt samtlige minutter i Champions League, og de eneste kampene han ikke har spilt i serien har vært mot RCD Mallorca og Osasuna. 

Nacho Fernández er trolig tilbake i troppen, og Éder Militão er nok spillesugen etter mye tid på benken. Andre fravær inn mot kampen mot Deportivo Alavés er Lucas Vázquez, James Rodríguez og Marco Asensio som er ute med korsbåndskade. Eden Hazard er heller ikke tilgjengelig på grunn av vridningen i ankelen han pådro seg mot PSG. 

Kan fraværet koste Real Madrid poeng?

Pmn6