Extra large  3am7719thumb
SJEFEN: Zidane snakket med pressen om en rekke ting og morgendagens kamp mot Alavés.

Zidane: Vi vil være sterke hver dag

Zinedine Zidane snakket dukket opp i presserommet på Real Madrid City dagen før den viktige kampen mot Alavés.

Det er klart for kampdag nummer femten på Mendizorroza og Zidane forventer en utfordrende kamp.

Vi kjenner laget godt og vet hva Alavés har oppnådd. Det er en utrolig viktig kamp og det eneste vi konsentrerer oss om nå.
Det vil bli en vanskelig kamp, det er en tøff bortebane, og de er et godt lag. Vi må være fokuserte fra første stund og levere en god kamp. Vi ønsker å fortsette å jobbe for hverandre, samtidig være fokuserte, sultne og sterke hver dag. 

Valverde

Han er opptatt av å vise kvalitetene sine og har virkelig tillit til seg selv. Han viser hvor god han er med utrolig besluttsomhet, og han lærer mye av lagkameratene sine. Vi vet hva han er i stand til både defensivt og offensivt. Å forsvare er ikke noe som faller på en spiller, det er et kollektivt aspekt, og vi har forbedret oss den siste tiden.

Iscos rolle mot PSG

Jeg kjenner ham veldig godt, og når han spiller, gjør han en god jobb. Han var stor mot PSG, og det gjenspeiler hans personlighet. Han kan være veldig effektiv og han viste det forleden.

 Vinicius Jr.

Han drar ingen steder, han blir her. Vinicius er medlem av denne troppen og en lovende spiller. Det er 26 spillere her, og spiller ikke så mye for øyeblikket, men han vil få sjansen og bidra som alltid, som alle spillerne gjør. Vi får se hva som skjer med ham i morgen.

Skaden til Hazard

Jeg kan ikke gi deg en dato og det er ikke en alvorlig skade. Jeg kan fortelle deg at han fikk en smell og har en liten forstuing. 
Det Benzema gjør for Real Madrid er å gjøre madridistene stolte av ham og resten av laget. Vi er opptatt av å redegjøre for oss selv i hver kamp og sørge for at fans kommer for å se Real Madrid, drar fornøyde hjem.

Bale

Vi støtter han og det samme er fansen. Vi må fortsette slik, det kommer ikke til å ha stor innvirkning på hvordan vi spiller. Det viktige er å vise at vi er her og er villige til å fortsette til tross for vanskeligheter. Det er en del av det å være fotballspiller. Nøkkelen er at alle tilbyr den støtten som trengs, det er viktig.

Militão's form

Jeg tror han har en flott fremtid, og han vil få muligheten. Jeg har alle midtstopperne tilgjengelig nå, og vi får se om i morgen.

Ballon d'Or og verdens beste spiller

Alle har interesse for utmerkelsen. Da Modric vant var det en av de beste dagene i livet hans, det kan jeg si deg. Jeg har alltid hatt det best her, det er sannheten. Hver spiller som har vært her har vært den beste, og dette er den største klubben i verden. Jeg kan ikke gi deg et navn fordi jeg har noen av de beste spillerne i verden.

Modric og de andre midtbanespillere i troppen

De er alle utrolige fokuserte. Vi er ikke her for å bare vinne en kamp, det handler om pokaler, og for det trenger du hele troppen. Min filosofi er å gi alle en sjanse, og de viser at de vil spille hver eneste dag. Ingenting vil endre Modrics rolle, han vil være en nøkkelspiller for oss. Vi har unge spillere som vil komme og gjøre en god jobb. Det er en fin hodepine å kunne velge mellom gode spillere hver eneste uke.

El Clásico

Vi må spille kampen og gjøre det godt, men alt vi tenker på nå, er morgendagens kamp.

Mariano og Brahim

Vi får se i januar. Det er stemmer at de ikke spiller mye, men det slik det er akkurat nå. Ting kan skje fra nå til januar. Foreløpig har jeg dem her fordi de trener godt og er klare til å bli kalt opp.
Pmn6