Extra large vinicius he28658thumb
COMEBACK: Vinícius sesong har så langt gått langt fra på skinner, med de seneste skadene får han mulighet til å revansjere seg

Vinícius Júnior tilbake i troppen

Real Madrid har offentliggjort hvilke 19-spillere som blir med til den baskiske hovedstaden Vitoria-Gasteiz, og omsider er det funnet plass til Vinícius Júnior.

Det ble spekulert tidligere denne uken at Raphaël Varane kom til å bli hjemme i Madrid, på grunn av en liten skade han pådro seg i midtuke-kampen mot Paris Saint-Germain. Zinedine Zidane valgte å ikke ta noen sjanser med sin landsmann, noe som fører til at Varane er utelatt fra troppen til morgendagens batalje. 

Samtidig var det også meldt at Nacho Fernández trolig skulle bli klar til denne kampen, men det kan se ut til at den svært rutinerte forsvareren ikke rukket å bli klarert for spill riktig enda. Ut i fra alternativene på stopperplass å tolke, så var nok Nacho på langt nær like spilleklar som det ble antydet tidligere denne uken. 

Vinícius Júnior har over flere kamper sett ut til å vært litt ute i kulden hos Zidane, men etter noen kampers fravær er igjen den unge og dribleglade brasilianeren tilbake i troppen.  Trolig er det fraværet til Eden Hazard som gir Vinícius muligheten denne gangen. 

Keepere: Cortouis, Areola, Altube 

Forsvarere: Carvajal, Odriozola, Ramos, Militão, Mendy, Marcelo 

Midtbane: Kroos, Modrić, Valverde, Isco, Casemiro 

Angripere: Jović, Benzema, Vinícius, Bale, Rodrygo 

Pmn6