Extra large  he18234
SEIERSMÅLET: Dani Carvajal scoret seiersmålet i den tøffe bortekampen mot Alaves.

Marcelo: – Det er kamper som denne som avgjør ligaen

Marcelo, Carvajal og Areola syntes det var en tøff kamp mot Alaves, og fortalte pressen at det er en god prestasjon å vinne på dette stadionet.

Marcelo: "Vi jobbet hardt helt til slutten"

På stadioner som denne er fansen alltid giret når de spiller mot Real Madrid, og de gir alt. Det var en tøff kamp med mye frispark og dueller, men det er i kamper som dette at du kan vinne ligaen til slutt. Vi vet at hver kamp og hvert poeng er avgjørende. I en liga som er så tett som denne, må vi alltid spille på 100 prosent.
Hele laget jobbet veldig bra og kjempet til slutten. Fansen er bak hjemmelaget her, regnet spiller også rolle, og vi må ta disse tingene i betraktning og ta det positive med oss når vi tar tre poeng her. Fotball handler om å vite hvordan vi skal reagere. Vi visste at det kom til å bli vanskelig i dag. Vi startet med å score og så kom de tilbake, men vi visste hvordan vi skulle reagere.

Dani Carvajal: "Vi gjorde en god prestasjon"

Vi er veldig fornøyde og fornøyde med prestasjonen. Det er et tøft sted å komme til, de har bare sluppet inn to mål her denne sesongen, og vi klarte å få to mål. På et personlig nivå er jeg fornøyd med å ha scoret vinnermålet. Samhold, lagarbeid og ambisjoner er det du trenger for å få tre poeng her.

Målet

Målet kom fra et trekk der jeg sentret til Rodrygo inne i boksen og Luka [Modric], Rodrygo og jeg byttet posisjon. Innlegget kom inn, jeg gikk for returen og fikk ballen inn. Det er et instinkt man må ha og det fungerte bra. I garderoben sa de at det var på tide, det har kommet i løpet av de siste kampene. Jeg føler meg veldig verdsatt av lagkameratene mine, det at de er glade for deg er et godt tegn og viser at de virkelig bryr seg om deg.

Kampene i desember

Vi har en uke før kampen mot Espanyol. Å kvalifisere seg til neste steg i Champions League forrige uke gir oss litt pusterom til vi går inn mot Brugge-kampen. Vi har tre La Liga-kamper igjen i år, alle er veldig vanskelige, to vanskelige bortekamper og Bilbao hjemme. Det er en spennende måned og vi ønsker å vinne hver kamp.

Gode resultater

Når resultatet er bra, gir det oss mer motivasjon, og når det ikke er så bra, må vi være like positive. Vi må nå jobbe akkurat som vi gjorde for fire eller fem måneder siden. Vi skal fortsette å kjempe og jobbe hardt for å forbedre oss. Hver treningsøkt, hvert lagmøte og hver kamp der vi gir alt, gjør at vi kommer mye nærmere hverandre. Vi vet at vi er på rett vei.

Areola: "Det var en tøff kamp, og vi gjorde det bra"

Vi er veldig fornøyde med resultatet fordi det var en veldig tøff kamp og vi gjorde det veldig bra. Vi slipper ikke til mye og er en tett, kompakt kamp. Det er det vi vil: å ikke slippe inn mål, score mål og vinne kamper.

Troppen

Treneren har sagt at alle er klare til å spille. Når vi får sjansen til å hjelpe laget, er vi veldig glade for å gjøre det. Vi må virkelig holde konsentrasjonen oppe gjennom hele kampen. Vi slapp inn ett mål i dag, men vi fikk de tre poengene, og vi forblir på toppen.
Pmn6