Extra large zidane espanyol
TRE POENG: Zinedine Zidanes menn "karret" til seg tre poeng borte mot Alavés lørdag ettermiddag.

Zidane: - Vi viste hva vi er kapable til

Etter tre poeng mot Alavés møtte Zidane til pressekonferanse, og der snakket han om rotasjonene, Isco og James.

Zinedine Zidane møtte til pressekonferanse på Mendizorroza i kjølvannet av Real Madrids seier over Alavés i runde 15. av LaLiga. Real Madrid klarte å "karre" til seg tre poeng etter scoringer av Sergio Ramos og Carvajal. Resultatet endte til slutt med en 2-1-seier til hovedstadsklubben.

Jeg er virkelig fornøyd med spillerne fordi de fortsatte å tro helt til slutten og det var viktig for oss å vinne denne kampen, det var tøffe forhold og vi spilte mot et lag som har prestert veldig bra. Vi måtte grave oss inn og vi viste at vi var i stand til å gjøre det og komme ut med et godt resultat.
Det er tre viktige poeng, spesielt når du ser på hvordan spillet gikk: vi fikk det første målet, de utlignet og vi visste at vi måtte komme oss tilbake, men vi holdt hodet kaldt og visste at vi kunne få et mål til, og det gjorde vi. Det er tøffe bortekamper fordi fansen kommer bak spillerne. Vi vet at det er en lang sesong, men vi kjemper om LaLiga-tittelen helt til siste slutt.

En rekke ubeseiret

Vi fortsetter med å forbedre oss. Det var annerledes enn alle de andre vi har spilt hjemmefra, selv om det liknet på Éibar-kampen, men mot et lag som har vært i gode hjemme. Vi ønsker å fortsette med det vi holder på med.
Det er ikke som vi har endret oss. Vi gjør alle sammen mye bedre. Du må være tålmodig. På steder som dette er det veldig vanskelig å spille fotball, og vi gjorde det med god karakter. For en måned siden sa folk alt om oss og nå må vi fortsette å jobbe hardt fordi dette har nettopp begynt, og det er mange kamper igjen å spille i LaLiga.

Rotasjoner

De presterer alle sammen. Militão har ikke spilt mye, og han gjorde det veldig bra i dag. Endringene har ikke endret lagets dynamikk, og det er veldig viktig for meg. Jeg har 25 spillere og jeg vil alltid stole på dem. Det er mange kamper å spille, vi kommer til å ha 60 eller 70 kamper, spesielt med landslaget. I dag har de som har spilt svart veldig bra. Det viktige er at de alle er fokuserte og det er hva de viser meg hver uke.

Isco

Vi har aldri mistet Isco. Han er en viktig spiller, han har alltid vist det, og han har en bra personlighet. Han står opp for å bli talt i vanskelige øyeblikk, og i dag har han gjort det bemerkelsesverdig bra igjen. Sesongen er lang, men vi er glade fordi til slutt vinner disse kampene deg mye selvtillit og det er det vi ønsker: å fortsette å vokse som et lag.

James

Han er for øyeblikket skadet, og vi må være tålmodig med ham. Han trenger å ta seg god tid også, men han ville være med landslaget fordi han hadde det bra. Det er synd. Han vil alltid spille og være klar, men jeg stoler på han når han kommer tilbake. Du må være rolig og ikke forhaste ting. Det viktige er at han har god helse, fordi vi vet hva slags spiller han er når han er i god form.
Pmn6