Extra large  he28073 2
SEIER: Real Madrid trakk det lengste strået lørdag formiddag da Ramos og Carvajal scoret målene.

Spillervurderinger: Alavés (B)

Isco har funnet formen igjen og var banens beste mot laget fra Vitoria.

Alavés 1-2 Real Madrid
Estadio de Mendizorrotza, Vitoria
LaLiga Santander, runde 15
Lørdag 30.november, kl:13.00

0-1 Sergio Ramos (51') - Assist: Toni Kroos
1-1 Lucas Perez (65') - [Straffespark]
1-2 Dani Carvajal (69')

Det var en veldig sjansefattig første omgang hvor ingen av lagene skapte de virkelig store sjansene, men nærmest var Isco med sine to avslutninger. En av de endte like over mål, og den andre reddet Pacheco. I den andre omgangen tok det omsider ikke lang tid før Sergio Ramos stanget gjestene i føringen etter et frispark sendt inn av Kroos. Ledelsen varte et snaut kvarter før kapteinen var i fokus på ny, denne gang ved å lage straffespark. Lucas Perez gjorde seg klar fra krittmerket, og satte ballen enkelt i mål til 1-1. Snaut fem minutter senere scoret omsider Real Madrid igjen, da Pacheco måtte gi en retur på Isco sin heading fra kloss hold, og Carvajal satte ballen i mål. På overtid var begge lag nære å score mål, men det ville seg ikke for noen av de, og det endte 1-2. 

Spillervurderinger: 

Alphonse Areola (6): Blir ikke satt på veldig mange prøvelser i løpet av kampen, og kan ikke klandres for scoringen. Står en godkjent kamp, og han en viktig redning på headingen til Manu Garcia på overtid. Surrer litt på enkelte baller som slås inn i feltet. 

Dani Carvajal (7): Backen har kontroll på det meste som kommer hans vei defensivt, og er med fremover ved enkelte anledninger. Kriger ballen i mål tjue minutter før full tid, og sikrer med det tre poeng til Real Madrid. 

Eder Militão (7): Brassen får endelig spilletid igjen, og gjør seg absolutt ikke bort. Solid i luftrommet på defensiv dødball, og har i tillegg god kontroll på det meste som kommer hans vei bakover i banen med sitt tempo og rolige vesen. Gjør en solid jobb og legger inn en god søknad om mer spilletid. 

Sergio Ramos (6): Hva skal man si om kapteinen? Scorer mål igjen da han ruver høyest på et frispark Kroos svinger inn, og har samtidig god kontroll defensivt på det meste som kommer hans vei. Dog så er han involvert i flere unødvendige situasjoner, og blir til slutt straffet av dommeren ved å få straffespark mot seg. 

Marcelo Vieira (6): Noe nøytral kamp fra backen, og blir ikke like mye involvert i spillet med Bale på sin side. Defensivt har han dog god kontroll, og det blir en kamp på det jevne mot et lag som ikke tillater han mye rom offensivt å jobbe i. 

Luka Modric (5): Ikke helt der vi er vandt til å se kroaten, og det virker som han hadde en under par dag på jobben. Roter litt med pasningene sine, og får ikke til så veldig mye av det han prøver på. Må opp et hakk om han skal holde Valverde på benken. 

Carlos Casemiro (7): Som sin tyske makker så gjør han en god jobb på midten, spesielt i fasen hvor ballen skal gjenvinnes. Takler hardt og godt, og har god kontroll i duellspillet. Jobber mye og hardt, hvilket er godt å se. 

Toni Kroos (7): Tyskeren er i god from og leverer igjen en solid kamp, hvor han har den målgivende pasningen på scoringen til Ramos. Fordeler ballen godt både på dødballer og i spillet generelt. Jobber hardt, og nedlegger en solid innsats. 

Isco Alarcón (8 BB): Magikeren viser seg fra en langt bedre side enn han har gjort på lang tid. Skinner tidvis i oppgjøret mot Alavés med gode bevegelser, gode pasninger og måten han kommer til sjanser på. Jobber i tillegg særdeles hardt, og skaper returen som leder til det andre målet. God kamp av Isco som var banens beste i dag. 

Karim Benzema (5): Får ikke tilført veldig mye offensivt denne kampen, og selv om han jobber hardt så blir han løpende mye i mellom uten noe sluttresultat. Har et par gode pasninger, men kommer ikke til noen gode skuddmuligheter. Helt ok kamp. 

Gareth Bale (4): Er veldig lite involvert denne kampen, og får ikke så veldig mye til å stemme. Det nærmeste han kommer å bidra positivt er når han bommer på innlegget til Isco, hvor Navarro header i egen stolpe. Svak kamp. 

Innbytterne: 

Rodrygo Goes (5): Relativt usynlig den tiden han er på banen, men gjør seg ikke bort. Kommer i klammeri med Duarte og ser tydelig sint ut, men det oppstår intet. Lite involvert i oppgjøret den tiden han er på banen, og får derfor fem. 

Federico Valverde (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering, men er nære å score et mål, og burde muligens spilt til Benzema. 

Ferland Mendy (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 

Hvem syns du var best? 

Pmn6