Extra large yess
VIKTIG: Dani Carvajal sin scoring kan vise seg å bli svært viktig i kampen om ligagullet.

Dette laget kan vinne LaLiga

Real Madrid har snudd negativitet til optimisme ved å levere gode resultater i de siste kampene.

Los Blancos åpnet sesongen med varierende spill og dårlige resultater, men det ser ut som at alt endret seg etter 3-0-tapet i Paris mot Paris Saint-Germain. Etter det har maskineriet til Zinedine Zidane sakte men sikkert begynt å komme i gang, og selv på en relativt dårlig dag mot Alavés så klarte man å vise karakteren i laget ved å slite seg til seier og tre poeng.

I kampen mot Alavés så gjorde Zinedine Zidane flere endringer. Lagets store stjerne Eden Hazard er ute med skade, og i tillegg var ikke Varane heller frisk til å spille. Inn kom blant annet Isco, Militao og Areola, og i elendig vær og dårlige forhold så gjorde Real Madrid jobben. Det er ofte i slike kamper Zidanes menn har gått på blemmer de sesongene man ikke har vunnet serien.

Zidane snakker ofte om å bruke troppen sin, og han skal ha mye honnør for hvordan laget har sett ut over en god periode nå. De rutinerte spillerne har funnet formen igjen, og leverer slik de gjorde når klubben vant alt av titler. I tillegg har franskmannen klart å introdusere fantastiske talenter som Fede Valverde og Rodrygo Goes inn i startelleveren, og de har prestert gang på gang.

Det er lenge igjen av sesongen, men ting gjøres riktig i den spanske hovedstaden. Spillerne spiller med vanvittig selvtillit, nekter å tape kamper og i tillegg har supporterne begynt å få troa igjen. I 80 minutter herjet Real Madrid mot PSG, og på en dårlig dag mot Alavés tok de seieren hjem. Dette laget er nå i rute, og klarer de å holde formen gående, så kan Real Madrid vinne LaLiga i år.

Pmn6