Extra large isco 16.10.2019
GOD: Gode prestasjoner på trening har etterhvert gjort så Isco har kommet inn igjen i Real Madrid-varmen.

Isco er tilbake i varmen

Vi hadde nesten glemt at Isco eksisterte, men nå er han tilbake i toppform. Isco gikk fra å være sentral under Zidane sin første runde som trener, til å bli benksliter under Solari. Nå har det snudd igjen.

For bare en uke siden var hverdagen annerledes for Isco. Han var ikke lenger aktuell for det spanske landslaget og var en av mange forlatte stjerner på Madrid benken. Isco var virkelig en stor spiller under Zidane i hans første periode, men ble like raskt sendt tilbake på benken etter at Solari tok over spakene. Solari skyldte på at han var i dårlig form, sammen med Marcelo, og ble nesten utestengt fra laget. Denne sesongen har også startet trått for 27-åringen og han har nesten blitt glemt blant alle de andre. Hazard og Vinicius oppholder venstresiden, mens Modric og James står for mye av det kreative på midtbanen. Det er forståelig at Isco vurderte å skifte klubb, men det trenger han ikke nå. Det har vært tydelig, spesielt denne sesongen, at Zidane kommer til å bruke alle spillerne han har tilgjengelig. Sesongen kommer til å bli lang, men troppen er bredere og bedre enn på lenge. Dette gagner alle og spesielt Isco. 

Isco, som egentlig heter Francisco Román Alarcón Suárez, ankom klubben i juni 2013. Han var da 21 år og var ansett som en fremtidig stjerne. Er egentlig litt rart å tenke på, men Isco har vært delaktig i 4 CL-seiere, samt liga og cupseieren gjennom disse årene. Isco ble først en sentral del av laget under Zidane sin andre sesong som trener, den legendariske 16/17-sesongen. Isco stjal posisjonen til Bale, i tillegg til at han også spilte kreativ midtbane. Isco er usedvanlig god med ballen og er kreativ som de aller færreste. Man kan kanskje kritisere han for å holde litt lenge på ballen til tider, men han skaper mye bry for motstanderen.  Isco kommer ikke til å starte hver eneste kamp under Zidane, men han kommer til å få mye tillitt. Det var overraskende for oss alle når Isco plutselig sto på startstreken mot PSG, men det var en god avgjørelse av Zidane. I tillegg til flere kreative bidrag, bidro han direkte til den første scoringen. Han var muligens en av de beste spillerne under gårsdagens kamp og det ser ut til at formen vil fortsette fremover. Dette kan bli viktig mot Barcelona 18.desember.

Det er uansett fint å se at Isco er tilbake der han skal være og han valgte å bli i klubben etter forrige sesong. Som nevnt, så vil Zidane benytte seg av alle mulighetene denne sesongen, som han gjorde i sin første periode. Alle spillerne vil få sjansen denne sesongen, men Isco er nok en av de som står høyest i Zidane sin bok. La oss håpe at Isco kan bidra til en strålende sesong!

Pmn6