Extra large 0 1  3
MILEPÆL: Toni Kroos feiret i lag med lagkameratene da han nådde milepælen i kampen mot Alaves.

Kroos spilte sin 250. Real Madrid-kamp

Tyskeren nådde milepælen i seieren over Alavés på Mendizorroza på lørdag.

Toni Kroos spilte sin 250. Real Madrid-kamp i seieren over Alavés på Mendizorroza. Tyskeren når denne milepælen i sin sjette sesong i klubben. I løpet av hans tid i Los Blancos har han vært med å vunnet 161 kamper og løftet 12 trofeer, inkludert tre Champions League-titler.

Hans 250 kamper har kommet i følgende seks turneringer:

La Liga (164), Champions League (61), Copa del Rey (11), VM for klubblag (syv), Den spanske supercupen (fire) og UEFA Super Cup (tre). Sesongen 2014/15, hvor han var på banen i 55 kamper, var hans beste med tanke på opptredener. Så langt har han vært involvert i 17 kamper i løpet av denne sesongen, og han har scoret tre mål og assistert to mål. 

Høyrefot i verdensklasse

Toni Kroos er en skikkelig dødballspesialist, og har i løpet av sin Real Madrid-karriere levert 48 målgivende pasninger, og på toppen av dette har han også scoret 16 mål som Real Madrid-spiller. Toni Kroos er kjent som en av verdens mest pasningssikre spillere, og dette ser man også igjen på statistikken over tiden hans i den spanske hovedstaden. Siden han ankom Madrid har han hver sesong hatt en pasningssikkert på over 90 prosent, noe som er helt i verdenstoppen. 

Er Toni Kroos en skikkelig legende i Real Madrid?

Pmn6