Extra large modricccc
FJORÅRETS VINNER: Luka Modric kunne feire det å vinne Gullballen forrige sesong.

Chiellini: - Han fortjente det ikke

Giorgio Chiellini har fyrt løs mot Luka Modric og Real Madrid.

Hvert år skapes det store reaksjoner og diskusjoner når Gullballen skal deles ut. I går kveld var det argentinske Lionel Messi som vant den for sjette gang i karrieren. Mens det foregikk utdeling, så var Cristiano Ronaldo på et annet arrangement i Italia der han fikk prisen for å være Serie As beste spiller. Der var også Chiellini på plass, og brukte anledningen til å fyre løs mot Real Madrid og Modric.

De frarøvet Cristiano Ronaldo Gullballen forrige sesong. Real Madrid bare bestemte seg for at det ikke skulle skje, og det var veldig rart. Med all respekt for Modric, selv på de beste årene i hans karriere, fortjente han det ikke. Det at han vant var et signal fra Real Madrid om at Ronaldo ikke burde få den prisen mer. 
Luka Modric vant Champions League, men ifølge den logikken burde Van Dijk ha vunnet i år, og Griezmann, Mbappé eller Pogba året før. Det gir ingen mening.

Den italienske midtstopperen har en historie med å være litt på kanten med Real Madrid. Det året Los Blancos slo Juventus ut av Champions League etter en sen straffescoring av Ronaldo, markerte italieneren seg ved å gestikulere om at Real Madrid hadde betalt dommerne. Hans nyeste kommentarer vil hvert fall ikke gjøre han mer populær i den spanske hovedstaden.

Pmn6