Extra large jovic

Jovic: - Det var Zidane som ville ha meg

Luka Jovic har snakket litt om den tøffe starten han har hatt på Real Madrid-karrieren.

Den serbiske spissen har vært med på direktesending i et program kalt  Lično Nezvanično på serbisk TV. I intervjuet snakket han litt om den tøffe starten han har hatt på Real Madrid-karrieren, og han har også gitt et innblikk i hvordan overgangen til Real Madrid ble sluttført. 21-åringen virker som en reflektert og tålmodig spiller som venter på å få sjansen til å vise seg frem.

Zinedine Zidane var den som ville ha meg til Real Madrid. Forhandlingene var kompliserte mellom Eintracht Frankfurt og Real Madrid, de brøt nesten sammen, men Zidane insisterte på at han ville at jeg skulle komme.

Til tross for lite spilletid denne sesongen, virker det altså som at det var Zidane som ønsket spilleren og at han har tro på serberen. Flere spekulerte i at dette var en såkalt "klubbsignering", og at kanskje franskmannen ikke var så ivrig på å hente spissen. Sånn er det altså ikke, og 21-åringen selv er klar over at han må være tålmodig og bare fokusere på å jobbe hardt.

Min nærmeste venn i Real Madrid er Luka Modric. Jeg har snakket med han om situasjonen min, og han sa at jeg måtte bare jobbe hardt og at han også har vært i en lignende situasjon. Tålmodighet er nøkkelen, og det har jeg.

Samme program hadde klart å ordne en kort prat med Modric, og Real Madrid-legenden sa at han hadde stor tro på Jovic og at hans tid i den spanske hovedstaden ville komme før eller senere. De neste kampene for Real Madrid er nå hjemme mot Espanyol og borte mot Club Brugge. Det er mye som skal være galt dersom Jovic ikke får spilletid i de kampene. Det er gode muligheter for han til å øke scoringsantallet sitt, som er på kun en scoring denne sesongen.

Pmn6