Extra large marcelo skade des
SKADET: Marcelo må tilbringe omlag tre uker på sidelinjen med en muskelskade.

Skadeoppdatering: Marcelo Vieira

Venstreback Marcelo har pådratt seg en muskelskade i leggen på det venstre beinet.

Det har som vanlig vært en høst hvor Real Madrid-spillerne har vært plaget av skade, og selv om flere sentrale spillere har vært ute med skade i ulike perioder, så har resultatene vært gode. I LaLiga ligger de likt med Barcelona på toppen av tabellen, og i Champions League har de allerede sikret avansement før den siste runde av gruppespillet, tross noen varierende resultater. En som har tilbake plassen i startelleveren denne sesongen er Marcelo, til tross for en svak sesong i fjor, så har han levert varene denne sesongen, og overbevist Zidane. 

Backen har vært på banen i ti kamper, hvor han har levert fire målgivende pasninger, og han har sett ut som sitt vanlige selv med gode bidrag offensivt i banen. Dog så har han hatt et par skade-plager allerede denne sesongen, hvor han blant annet stod over fem kamper i månedsskiftet september/oktober, samtidig som han tilbragte tre kamper på sidelinjen i november. Dette har ført til at ny-signeringen Ferland Mendy har fått spilletid i enkelte oppgjør, og det er igjen konkurranse om plassen i startelleveren. 

Nå har omsider den brasilianske venstrebacken pådratt seg en ny skade, og noe som overrasker særdeles få er at det igjen er snakk om en muskelskade på en Real Madrid-spiller. Denne gang er det leggmuskelen i det venstre beinet som har fått gjennomgå, og muligens har brassen presset seg selv litt for hardt den siste perioden. Flere medier melder at Marcelo vil være på sidelinjen i omlag tre uker, hvilket vil si at han går glipp av der særdeles viktige oppgjøret mot Barcelona på Camp Nou. Real Madrid har sluppet en offisiell uttalelse i forbindelse med skaden til Marcelo, hvilket lyder følgende: 

Etter tester utført på vår spiller, Marcelo av Real Madrid sitt medisinske apparat så har han blitt diagnotisert med en muskelskade i leggen (soleus) i det venstre beinet. Hans progresjon vil følges kontinuerlig. 

Animo Marcelo! 

Pmn6