Extra large eden skade desember  1
VERRE ENN ANTATT: Skaden til Hazard er oppgradert fra en slagskade til et tretthetsbrudd.

Skadeoppdatering: Eden Hazard

Eden Hazard sin skade var verre en først antatt, og han blir på sidelinjen til etter jul.

I sommer signerte Real Madrid en ny galactico i form av den belgiske superstjernen Eden Hazard, hvilket tilfredsstilte hovedtrener Zinedine Zidane som har ønsket seg spilleren i lengre tid. Dette har han uttalt ved flere anledninger, og klubben betalte omlag en milliard kroner for å sikre seg rettighetene til spilleren de kommende årene. Selv om dette førte til glede og optimisme for fansen, så var kantspilleren i hardt vær den første tiden i klubben hvor han ble ansett som overvektig, hvilket han i ettertid har bekreftet. 

Tross en litt tøff start i klubben både i prestasjonene og i mediene, så har han virkelig spilt seg varm i trøya og har den siste tiden levert på høyt nivå. Belgieren har vært på banen i tretten kamper, og selv om ikke statistikken viser til flere enn fem målpoeng så har han vært utrolig sentral i oppbyggingen av angrepene og målene. Fasiten viser til et mål scoret, og fire målgivende pasninger, men det er først og fremst det kantspilleren gjør utenom det som noteres statistisk som har vært eksepsjonelt. 

Da sesongen skulle sparkes i gang i slutten av august var den lille kantspilleren ute med skade, og gikk derfor glipp av de tre første oppgjørene. Han har etter den tid spilt det meste som er, men i kampen mot Paris Saint-Germain på Santiago Bernabéu hvor belgieren glitret så pådro han seg en skade i duell med landsmann Meunier. De første rapportene viste kun til en slagskade/forstuing av ankelen, og det var ventet at Eden vil være tilbake på banen innen kort tid, men slik ble det ikke. 

En ny medisinsk sjekk av Hazard utført av Los Blancos sitt medisinske apparat viser omsider at skaden har utviklet seg til et tretthetsbrudd i ankelen, og tiden på sidelinjen blir derfor lengre enn først antatt. Det er ventet at belgieren blir værende på sidelinjen i fire til seks uker, men som vanlig så er det vanskelig å estimere tid på et tretthetsbrudd da dette leges forskjellig fra person til person. En ting som i alle fall er hundre prosent sikkert, det er at Hazard ikke spiller kampen mot Barcelona på Camp Nou 18.desember. Real Madrid har kommet med en offisiell uttalelse vedrørende skaden som lyder følgende: 

Etter tester utført på vår spiller, Eden Hazard av Real Madrid sitt medisinske apparat, så har utviklingen av hans tidligere slagskade i den høyre ankelen ført til at han har blitt diagnotisert med et tretthetsbrudd i det tidligere nevnte området (ankelen). Han progresjon vil følges kontinuerlig. 

Animo Eden! 

Pmn6