Extra large 0 1
TILBAKE: Gareth Bale spilte ikke mot Espanyol, men var søndag tilbake i trening med lagkameratene på Valdebebas.

Bale tilbake i trening

Waliseren trente med resten av lagkameratene på søndag etter å ha vært ute siden tirsdag.

Torsdag kom meldingen om at Gareth Bale nok en gang hadde pådratt seg en skade. Denne skadeoppdateringen kom samme dag som vi fikk vite at skaden til Hazard var verre enn antatt, og at Marcelo mest sannsynlig ikke kommer til å rekke El Clasico. Med tanke på at Hazard definitivt ikke rekker El Clasico, kom spørsmålet om hvem som skal spille på den ene kanten mot Barcelona. Med nyheten om at Bale også var skadet trodde mange at Bale var utelukket. Men nå tyder det meste på at Bale kan være aktuell for en startplass mot Barcelona på Camp Nou. 

Waliseren gikk glipp av lørdagens kamp mot Espanyol, men er nå tilbake i full trening. Allerede på onsdag kan det være vi får sett den omstridte kantspilleren i aksjon. Da møter Real Madrid Club Brügge i Champions League, til denne sesongens siste gruppespillskamp.

Spillerne som var i aksjon fra start mot Espanyol på lørdag  hadde søndag en restitusjonsøkt. Resten av spillerne hadde en vanlig treningsøkt. Zidane lot noen spillere fra Castilla være med på treningsøkta; Altube, Lopez, Manu Hernando og Ayob, i tillegg til Jurado fra Cadete A. James Rodriguez trente alene utendørs, mens Asensio, Lucas Vazquez, Marcelo og Hazard fortsatt trente alternativt for å komme tilbake fra skade.

Pmn6