Extra large he12246
AVANSEMENT: Real Madrid Juvenil A var allerede klare for 8.delsfinalen i UEFA Youth League før kampen mot Club Brugge.

Unggutta sikret avansement

Real Madrid Juvenil A vant gruppen og sikret avansement til 8.delsfinalene i UEFA Youth League.

Tidligere i dag spilte Real Madrid sine unggutter, også kjent som Real Madrid Juvenil A den siste kampen i gruppespillet av UEFA Youth League mot Club Brugge sitt U-19-lag. Det så lenge ut til å ende med seier i dagens oppgjør etter at Jordi og Pablo hadde sikret en 2-1-ledelse, men på overtid ble vertene sin målvakt med opp på en corner og utrolig nok utliknet han til 2-2 med en flott heading. Det var en fullstendig uviktig kamp for Juvenil A som allerede var sikret avansement til 8.delsfinalene i turneringen, men med uavgjort i siste oppgjør endte de på toppen av tabellen med tretten poeng. 

Dette vil si at Los Blancos slipper å spille kvalifisering for å komme seg til 8.delsfinalene, slik de har gjort flere av de tidligere årene. Det er enda uvisst hvilke motstandere klubben potensielt kan møte i denne delen av konkurransen ettersom alle toere skal spille kvalifisering mot lagene som har tatt seg gjennom utfordrer-delen av turneringen. Uansett er det i alle fall betryggende at ungguttene har levert godt nok til å sikre seg direkte avansement til det neste steget i turneringen. Dette gjør de sammen med følgende lag: Bayern München, Atalanta, Juventus, Liverpool, Inter, Benfica og Ajax. 

Real Madrid Juvenil A er det laget som har kommet til tredje flest avslutninger i turneringen med sine 102 skudd, hvor 16 av de har resultert i mål scoret. Dette viser til en treffprosent på at 15.7% av alle avslutninger har endt med mål. Defensivt har de hatt grei kontroll hvor de har sluppet inn 10 mål totalt, og 1.66 mål per kamp. I tillegg har Los Blancos sine unggutter spilt tøft, hvor spesielt Juan Latasa utmerker seg ved å være den spilleren som har laget flest frispark i gruppespillet. 

Gruppe A: 

 1. Real Madrid - 13 poeng
 2. Club Brugge - 10 poeng
 3. Paris Saint-Germain - 6 poeng
 4. Galatasaray - 6 poeng
 • Paris Saint-Germain 1-2 Real Madrid (18.september)
 • Real Madrid 3-0 Club Brugge (1.oktober)
 • Galatasaray 0-1 Real Madrid (22.oktober)
 • Real Madrid 2-4 Galatasaray (6.november)
 • Real Madrid 6-3 Paris Saint-Germain (26.november)
 • Club Brugge 2-2 Real Madrid (11.desember)

Tror du Real Madrid Juvenil A kan gå hele veien i denne turneringen? 

Pmn6