Extra large   av4235
VURDERINGER: Rodrygo Goes, Vinícius Júnior og Luka Modric scoret alle i kveldens oppgjør.

Spillervurderinger: Club Brugge (B)

Det ble en relativt middelmådig kamp onsdag kveld, men det endte til slutt med seier.

Club Brugge 1-3 Real Madrid
Jan Breydel Stadion, Brugge
Champions League, gruppespill (6/6)
Onsdag 11.desember, kl:21.00

0-1 Rodrygo Goes (52') - Assist: Álvaro Odriozola
1-1 Hans Vanaken (54') - Assist: Emmanuel Dennis
1-2 Vinícius Júnior (64') - Assist: Rodrygo Goes
1-3 Luka Modric (90') - Assist: Carlos Casemiro

Det var en sjansefattig første omgang hvor ingen av lagene skapte spesielt mye, men nærmest var vertene med Tau fra kloss hold hvor en fantastisk redning fra Areola hindret scoring. Kort tid senere fikk Jovic en sjanse da han ble spilt opp i feltet, men Mignolet gjorde en god jobb og reddet. På overtid av den første omgangen scoret vertene ved Dennis, men målet ble annullert korrekt grunnet offside på Tau i forkant av scoringen. 

Det gikk omsider ikke mange minutter av den andre omgangen før Los Blancos scoret ved Rodrygo Goes etter et innlegg fra Odriozola. Ledelsen varte dog ikke lenge for to minutter senere utliknet vertene ved Vanaken etter å ha blitt spilt frem av Dennis. Ti minutter etter dette gikk Los Blancos opp i føringen på ny også denne gang etter et innlegg. Rodrygo mottok ballen i feltet og var noe heldig da han hælet til Vinícius som satte inn 1-2. I kampens siste ordinære spilleminutt fastsatte Luka Modric resultatet til 1-3 med et flott skudd som han skrudde i det lengste hjørnet. 

Spillervurderinger: 

Alphonse Areola (6): Har ikke veldig mye å gjøre denne kampen, men har en meget god redning tidlig i første omgang på et skudd fra kloss hold. Uten om dette er han god med ballen i beina, selv om han blir satt i pressede situasjoner. Kan ikke klandre for scoringen imot, da det er et godt skudd. 

Álvaro Odriozola (5): Har absolutt ikke kontroll defensivt, faktisk ikke i det hele tatt og viser gang på gang hvor svak han er fysisk. Taper omtrent samtlige dueller uansett motstander. Gjør omsider litt opp for det med en målgivende pasning på scoringen til Rodrygo. Langt unna en plass i startelleveren per dags dato. 

Raphäel Varane (6): Er ikke så veldig aktiv i dette oppgjøret da det meste blir brutt før det kommer hans vei. Har et par løpsdueller som han vinner enkelt, og virker trygg i pasningsspillet. Godkjent kamp, kan ikke klandres på scoringen, selv om han muligens burde tatt litt med høyde og presset Vanaken. 

Eder Militão (6): Den i forsvaret som er mest involvert defensivt, både på godt og vondt. Vinner de fleste duellene som går på det fysiske, og spiller seg samtidig ut av enkelte vanskelig situasjoner. Har også et par for mange balltap og dårlige pasninger, hvor en av de resulterer i målet til Club Brugge. 

Ferland Mendy (5): Ingen stor kamp av den franske backen, hvor han sliter spesielt offensivt og i pasningsspillet. Defensivt er han bunnsolid, hvor han vinner både løpsdueller og fysiske dueller, men han har lite å tilføre fremover i banen, samtidig som han misser på for mange enkle pasninger. 

Luka Modric (7 BB): Kroaten er spilleren som styrer tempoet i kveldens kamp, hvor han både fordeler ballen på midten og blir med på løp fremover i banen. Er tredje sist på scoring nummer en, og får seg i tillegg en scoring helt på tampen av oppgjøret hvor han skrur ballen i det lengste hjørnet. Ikke Modric på sitt beste, men en totalt sett god kamp av kroaten. 

Carlos Casemiro (6): Som vanlig er han ikke veldig delaktig i det offensive spillet, men har en rekke gode gjenvinninger og brudd som gjør det vanskelig for mostanderne. Skaper en sjanse i første omgang da han gjenvinner ballen høyt i banen, og får med seg målgivende pasning på scoringen til Modric. 

Isco Alarcón (5): Midtbanespilleren forsøker å involvere seg mye i dette oppgjøret, og har mange berøringer. Noen ganger skaper han magi, andre ganger går det for langsomt og ballen blir ikke avlevert når den burde. Har en avslutning som sniker seg like utenfor, og totalt sett blir det en kamp midt på treet for spanjolen. 

Rodrygo Goes (6): Scorer et mål med utsiden av den venstre foten, og er nest sit på den scoring nummer to, men tross dette overbeviser han ikke. Viser seg dog igjen frem som en måltyv hvor er på rett sted til rett tid, og avslutter flott, mens han er noe mer heldig med den målgivende pasningen. Godkjent kamp, men må opp noen flere hakk, spesielt med tanke på det å skape sjanser. 

Luka Jovic (5): Serberen får endelig en kamp fra start, men når han gjør det så blir det veldig få sjanser skapt, og han får særdeles lite å jobbe med. Får en god sjanse som han får på mål, men Mignolet får dyttet ballen over tverrliggeren. Har noen gode forsøk på pasninger, og er god med ball i beina. 

Vinícius Júnior (6): Brassen viser seg frem ved enkelte anledninger, hvor han driver fremover med ball, men skaper for få sjanser. Blir løpende rundt uten å skape det helt store selv om han har noen flotte involveringer. Scorer det andre målet, og får med det sin første scoring i Champions League. 

Innbytterne: 

Brahim Díaz (5): Får et drøyt kvarter på banen, men klarer ikke å gjøre spesielt mye ut av det. Har noen flotte driblinger, og forsøker seg på noen gode driv, men låser seg ofte fast. Helt ok innhopp, men må bevise mer for å fortjene mer spilletid. 

Karim Benzema (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering i kveldens kamp. 

Federico Valverde (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering i kveldens kamp. 

Hvem syns du var banens beste i kampen mot Club Brugge? 

Pmn6