Extra large gareth bale 2.9.2019
SPENNENDE: Det blir både spennende og interessant om Gareth Bale vil starte mot Valencia.

Troppen: Valencia (B)

Real Madrid har offentliggjort hvilke 19-spillere som blir til den utfordrende kampen på Mestalla mot Valencia

Zinedine Zidane må dessverre velge en noe svekket tropp, nøkkelspillere som Eden Hazard og Marcelo er ute med skade. Ferland Mendy pådro seg et klønete rødt kort i forrige runde og er utilgjengelig til kampen mot Valencia. Det vil si at Real Madrid ikke har noen ren venstreback til kampen, men har to brukbare alternativer i Nacho og Militao som begge har erfaring som venstreback. Lucas Vázquez og James Rodríguez er også tilgjengelige, men det er usikkert om de hadde preget startelleveren uansett.

Benzema og Valverde har vært veldig viktige og vært i storform for Real Madrid denne sesongen. Det blir spennende å se om de vil være like avgjørende mot Valencia som alltid er et tøft bortelag å møte, men skal Real Madrid levere en god kamp er de avhengige av at Valverde og Benzema fortsetter med storspillet sitt.

Det blir også spennende å se om en av de unge og spennende brasilianerne får starte på flanken eller om Zidane velger Gareth Bale til denne kampen. Det vil uten tvil bli en fysisk kamp og Bale kan fort bli avgjørende, men Rodrygo og Vinicius har sett gode ut den siste tiden.

Keepere: Courtois, Areola, Altube

Forsvarere: Carvajal, Militao, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Odriozola

Midtbane: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, Isco

Angrep: Benzema, Bale, Jovic, Vinicius Jr, Rodrygo

Mulig lagoppstilling: 

Real Madrid 4-3-3: Cortouis, Militão, Varane, Ramos, Carvajal, Valverde, Kroos, Modrić, Bale, Benzema, Isco 

Hvordan tror du Real Madrid starter?

Pmn6