Extra large celades
TIDLIGERE ASSISTENT: Albert Celades var assistent i noen måneder for Julen Lopetegui i Real Madrid.

Celades: - Zidane er en av de store

Den tidligere Real Madrid-assistenten, som nå trener Valencia, har skrytt av Zinedine Zidane.

Det varte ikke lenge, men i noen måneder forrige sesong var Albert Celades assistenten til Julen Lopetegui i Real Madrid. Når baskeren fikk sparken måtte også teamet hans gå av, og nå har det åpnet seg opp nye muligheter for den tidligere Spania U21-treneren, som nå har fått lov til å trene Valencia. I forkant av kampen har han diskutert Real Madrid og Zinedine Zidane. 

Som spiller var han (Zidane) en av de beste i historien, og det er han som en trener også. Vi var en del sammen når jeg spilte i Real Madrid, og vi har et godt forhold. Jeg har kun gode ord å si, han er alltid full av respekt.

Celades og Zidane spilte sammen på det som var et Real Madrid lag spekket med store navn og stjerner. Dagens Real Madrid er kanskje ikke like spektakulær som tidligere, men spanjolen hevder at de er inne i en god periode og at det blir en tøff kamp.

Vi er i god form, men det er Real Madrid også. De har funnet den gode formen nå. Vi må stole på våre egne ferdigheter. Real Madrid vet at de kommer til Mestalla for å spille mot et godt lag, og de har presset på seg, men det er de vant til. Det blir en god kamp.
Pmn6