Extra large benzema 2
AVGJORDE KAMPEN: Benzema utlignet mot Valencia og sikret ett poeng.

Benzema: - Dette poenget kan bli avgjørende

Madrid stanget lenge mot Valencia på søndag, men reddet ett poeng helt på slutten. Benzema og Ramos ble intervjuet etter kampen.

Jeg tror det var et viktig poeng for oss. Dette kan bli avgjørende for resten av sesongen, for vi ønsker å gjøre det bra. Det som har endret seg i forhold til andre sesonger er antall mål. Jeg prøver alltid å hjelpe laget og har mye selvtillitt. Jeg får også mye hjelp av de andre for å score mål.

Lederegenskaper

Jeg vil vinne ligaen og derfor prøver jeg å hjelpe laget både med ord og ferdigheter. Jeg er tredje kaptein, så jeg vil alltid hjelpe laget.

Kampen mot Barcelona

Vi vet det blir en tøff kamp. Dette blir nok den viktigste kampen i sesongen. Når onsdagen kommer, kommer vi til å være godt forberedt. 

Ramos ble også intervjuet

Selvom vi utlignet på overtid, er det ikke godt nok. Når man ikke får tre poeng, er man ikke fornøyd. Men det er alltid viktig å plukke poeng. Vi var ikke særlig heldig foran mål. Farten og nivået droppet etterhvert, men vi drar hjem med poeng. Vi er nå likt med ligalederne, men vi må fortsette som før. Da kan alt skje.

Valencia

Vi møtte et lag i god form og kunne ikke holde presset i 90 minutter. Vi var selv et godt lag, vant ballen høyt og lot dem ikke spille seg ut. Vi skapte mange sjanser og var en stor trussel. 

Om Benzema

Han er i fantastisk form og jeg håper det fortsetter ut sesongen. Han er en viktig spiller og det har han vist i de siste sesongene. 

Kampen mot Barcelona

Begge lag er i god form. Bortsett fra det, El Clasico er El Clasico. Selvom vi er i god form må vi gå inn godt forberedet for å ta alle poengene.
Pmn6