Extra large rp2 he20050thumb
FOKUSERT: Zinedine Zidane og laget hans er fokuserte før møtet mot Barcelona.

Zidane: - Vi tar turen til Camp Nou i god form

En fokusert Zinedine Zidane snakket med pressen før det enorme oppgjøret mot Barcelona på Camp Nou.

Den franske manageren snakket om lagets prestasjoner den siste tiden og tankene sine før El Clàsico.

Vi går inn til kampen i god form og har spilt bra en god stund nå. Laget har oppnådd resultater i alle avdelinger, både mentalt og på fotballbanen. Vi gleder oss til kampen og er veldig fokuserte. I en kamp så stor og viktig må vi være på vårt beste gjennom hele kampen, jeg håper på en bra kamp.
Det er noe å glede seg til, uansett hva som skjer. Vi vet hva møter, de har et godt lag og har vist det en god stund nå. Jeg ønsker en god fotballkamp mot Barcelona, vi vet hvordan kampen vil bli og resultater er ikke det viktigste. Det viktigste er at vi presterer i 90 minutter og leverer en god kamp.

Betydningen av teamarbeid

Lagarbeid er alltid viktig. Vi må spille sammen, med energi og lyst. Det handler ikke bare om å vise det i kampene, men også på trening. Det viktigste er at vi er 100% klare.

Fede Valverde

Han har det veldig bra, denne klubben har alltid hatt de beste spillerne og han beviser at han fortjener å være her.

Blir ballbesittelse avgjørende?

Det handler ikke bare om det, det er flere ulike faktorer og vi må prestere på vårt beste. 
Vi er glade for å spille en kamp som denne. Jeg husker fra da jeg var spiller og dette er den typen kamper du lever for. Vi fokuserer bare på det som skjer på banen. 

Manns markere Messi?

Hver dag har sin egen historie og sin egen tid. Kovacic var den rette spilleren til å markere Messi, men dette er en annen kamp og annen historie. Vi får se hva vi gjør denne gangen.

Bale

Han er med oss og trener godt. Han er en viktig spiller og har alltid vist det. Han vil være klar i morgen, akkurat som alle andre.

Dommeren

Jeg tror ikke at det legges press på dommeren. Alle har rett til sin mening. Du må la dommerne være i fred, fordi de, akkurat som resten av oss, vil gjøre jobben sin og gjøre en god jobb. Det er en fotballkamp, men det er også mye oppstyr. Det skjer mye rundt kampen, men folk vil se kampen og ingenting annet.

Dra fra stadion sammen?

Det er noe nytt for oss. Vi har blitt fortalt at vi må forlate stadion sammen, og det er det vi skal gjøre. Det er ikke noe annet å si. Vi setter all vår energi til å prestere på banen og det går foran det meste.

Hva tenker du før kampen?

Pmn6