Extra large 0 1  5
MÅLLØST: Det ble ingen mål i onsdagens El Clasico, men Zidane var fornøyd med spillernes prestasjoner etter kampen.

Zidane: – Jeg er stolt av spillerne

Zidane snakket med pressen etter kampen, og trakk frem at spillerne spilte en bra kamp, men i fotball handler det om å score mål.

Onsdagens El Clasico endte målløst for første gang på 17 år. Real Madrid spilte en god kamp og kom til mange sjanser. Men ingen av sjansene endte med mål, og som Zidane påpeker er mål det viktigste i fotball. Allikevel var det en stolt og fornøyd Zidane som møtte pressen etter kampen.  

Kampen

Jeg er begeistret for holdningen til spillerne. Vi spilte en flott kamp og manglet bare målet, men det er fotball. Når du skaper sjanser, må du score, men vi klarte ikke å gjøre det i dag.
Vi må gratulere spillerne fordi dette er et tøft sted å komme å spille mot våre største rivaler. Vi hadde det bra og følte oss fornøyde. Den viktigste tingen er å skape sjanser og spille et åpent spill, det er det vi gjorde.

Stolt

Vi scoret ikke, men vi er glade og stolte av spillerne våre. Vi har scoret mange mål denne sesongen, så vi mangler presisjonen i dagens kamp. Spillerne skal være fornøyde med det de gjorde.

To potensielle straffer for Varane

De så ikke på reprisene, og det er ikke noe vi kan gjøre med det. Jeg kommer ikke til å dvele ved disse tingene.
Etter den forestillingen vi la inn kunne vi ha vunnet kampen, men det er slik ting er i fotball. Vi kan ikke dvele mer ved det. Det viktige var holdningen vår og hva vi gjorde der ute i løpet av de 90 minuttene. Vi presset Barcelona bra på banehalvdelen deres og vant igjen ballen fra dem. Vi gjorde det ganske bra, og det eneste som manglet var målet.

Gareth Bale

Han er en viktig spiller, og det viste han i kveld. Han spilte bra og må holde det gående.

Uavgjort på Mestalla & Camp Nou

Uavgjort på Mestalla og i kveld gir oss følelsen at vi skulle ønske vi satt igjen med mer. Det er slik ting er i fotballen, men vi har det bra med tanke på holdningene og prestasjonsnivået vårt.

Utenomsportslig støy

Det hele gikk greit, og det er det viktigste. Vi ville alle se en god fotballkamp, og jeg tror alle kan være fornøyde.
Pmn6