Extra large casemiro
CASEMIRO: Casemiro leverte en av sine beste kamper mot Barcelona igår.

Casemiro: - Vi kjemper for gull i alle fronter

Det endte 0-0 mellom Real Madrid og Barcelona. Madrid spilte en god kamp og kom til flere sjanser mot katelanerne, men det endte med poengdeling. Casemiro ble intervjuet etter kampen.

"Det var en veldig tøff kamp, standarden var høy og mange spillere var gode. Det var noen ganger Barcelona holdt ballen i laget, vi kontrollerte kampen for det meste og kom til flere sjanser. Men fotball handler om å score mål"
"Vi har vist i de siste kampene at vi leverer godt og har nådd en høy standard. Treneren gjør en god jobb og gir oss selvtillit. Å komme til Barcelona og levere en kamp som vi gjorde er det få lag som får til. Alle må gratuleres for denne kampen. Vi skal holde oss sterke og kjempe om gull på alle fronter"

Straffesituasjonen for Varane

"Dommeren gjør alltid så godt han kan. Hvis du snakker med Varane og ser såret på låret hans, og hvis du ser situasjonen igjen, begynner du å tvile. Dommeren gjør så godt han kan og VAR er der for å hjelpe. Hvis det var dommerens avgjørelse, må vi respektere det"

Real Madrid spilte altså en god kamp mot Barcelona igår, men manglet det lille ekstra som skulle til. Her ville det nok vært annerledes med en spiller som Hazard fra start, men det er jo også grunnen til at Hazard har blitt hentet til klubben. Madrid må nå avslutte året sterkt mot Bilbao og hvile godt under juleferien.

Pmn6