Extra large  1vc2936 horthumb
LEGENDEN: Sergio Ramos er en legendarisk spiller som alltid kriger for klubben sin.

Sergio Ramos er nå spilleren med flest kamper i El Clásico

Sergio Ramos som nå har satt enda en rekord og var stolt av laget sitt etter en svært solid kamp på Camp Nou.

Den legendariske Los Blancos-spilleren tok nok en rekord onsdag kveld og ble spilleren med flest kamper i El Clásico. Den Sevilla-fødte forsvareren, mottok en spesiell drakt av Florentino Pérez etter kampslutt. Ramos har nå overgått de 42 El Clásico-opptredenene som Sanchis, Gento, Xavi og Messi har.

Kapteinen reflekterte over lagets prestasjoner og mente laget sitt fortjente alle poengene.

Når man ikke makter å vinne er det litt vanskelig å være fornøyd og føle seg lykkelig. Det er alltid bra å hente poeng, men det Real Madrid-laget som spilte i kveld, hadde ekte karakter på det som er et vanskeligste stedene å spille fotball. Til tross for at vi ikke vant kampen, kan vi være fornøyde med egen innsats. 
Vi kontrollerte kampen og skapte noen flere sjanser enn dem. Det er sted å komme til og de er gode med ballen. Vi presset godt, hadde god intensitet og var gode til å gjenvinne ballen. Vi spilte en bra kamp og er i god form. Forhåpentligvis kan denne formen fortsette etter ferien. Vi har fortsatt en kamp, mot Athletic, og vi går for tre poeng.

Straffesituasjonene

Vi har sett på situasjonene, og det er helt klart to straffer, men vi får ikke endret noe. VAR er der for å hjelpe dommeren, og når det er tvil, kan det sjekkes. Det skjedde ikke og det er uheldig for oss.

Ramos, som alltid er i startoppstillingen i El Clásico, har spilt en stor rolle i oppgjørene siden han ble en del av Real Madrid for 15 sesonger siden. De fire målene han har scoret mot Barcelona, har kommet i ligaen og har vært av stor betydning. 

 Andre konkurranser

Han har også spilt mot Barcelona ved syv anledninger i Copa del Rey. Ramos har også seks opptredener i Super cupen og en i Champions League. Midtstopperen sin første El Clásico var 19. november 2005 i Laliga på Santiago Bernabéu.

Pmn6