Extra large rp 01 1vc3779thumb
KLAR: Zinedine Zidane er klar for årets siste kamp.

Zidane: - Vi legger all vår energi i årets siste kamp

Zidane snakket med pressen før årets siste kamp og franskmannen forventer ingen enkel kamp mot Athletic.

Zinedine Zidane fikk flere spørsmål om motstanderen, taktikk og VAR.

Vi har en kamp som blir tøff og utfordrende. De har gjort det godt hele sesongen, og vi vet hva som venter oss. Vi legger all vår energi i denne kampen og er klare til å gi alt, laget er klare for å levere en god kamp. Vi skal spille kampen og så skal vi hvile. Laget får noen dager hvile og så kommer vi sterkere tilbake.  

 Nivå

Vi er på det nivået vi ønsker å være, ikke bare fysisk. Vi har jobbet godt og riktig over en god periode nå. Laget opplevde en vanskelig start på sesongen, men vi var tålmodige og forbedret oss på banen. Vi forbedret ikke bare resultatene, men hvordan vi framsto på banen. Det er viktig for meg og jeg er stolt av laget mitt.

 Taktikk

Jeg skal ikke si at jeg er lei av at folk tenker så mye på det, men jeg synes det er litt vanskelig at vi må vise arbeidet vårt hele tiden. Det viktigste i fotball er å være konsekvent og vi kommer dit. Vi ønsker å være et offensivt lag og kunne forsvare oss godt til enhver tid. 

 James

James jobber godt og forbedrer seg, han har hatt en kjip skade. Vi vil ha James tilbake, men vi vet dessverre ikke når det skjer.

 Iscos engasjement

Han trener hardt og godt, Isco ønsker alltid å spille og gjøre det som er bra for laget. Han har mye personlighet, vi vet hva han kan tilføre laget og han er fantastisk å jobbe med.

 Valverde 

Det er vanskelig for meg å velge en startellever og det er positivt. Jeg er heldig som har flere gode spillere å velge mellom. Fede har vært veldig god denne sesongen og tatt store steg.

Sammenligning med forrige sesong

Vi prioterer og fokuserer på ligaen, i denne klubben er det viktig å kjempe til siste slutt. Det viktigste for oss er å jobbe godt hver eneste dag og vi kommer til å fortsette med det. Vi kan ikke fokusere på fjorårets sesong, men utfordringene som venter oss denne sesongen.
 Folk kan si det de vil. Jeg er stolt av å trene dette laget og spillerne. De er en veldig god gjeng og jeg er heldig som får være her. Dette er min lidenskap og jeg lever ut drømmen min hver eneste dag.

 Endringer siden kampen i Paris

Det er mye arbeid. Vi har vært tålmodige og jobbet hardt. Jeg tror det vil føre oss til å oppnå gode ting denne sesongen.

Trenerduell mot Guardiola

Jeg liker og respekterer han. Jeg spilte mot ham flere ganger som spiller og han er blitt en av de beste trenerne i verden. 

 Målmangel?

Nei. Folk ser etter ting og forleden manglet vi en scoring, men det gjaldt den kampen. Vi har rom for forbedring og i de andre kampene har vi scoret mange mål.

  VAR

VAR er viktig, det er teknologi, det er en bonus for fotball, og du må se på det på den måten. Kan det forbedres? Selvfølgelig. Jeg tror alle vil at det skal bli bedre og vi må støtte det. Alle kan gjøre feil.

 Formell klage?

Nei, jeg konsentrerer meg om kampen mot Athletic. All vår energi er rettet mot denne kampen og vi kan ikke tenke på det som har gått imot oss tidligere denne sesongen.
Pmn6