Extra large  1vc4025 0
BANENS BESTE: Luka Modric leverte en god kamp på midtbanen for Real Madrid i årets siste kamp.

Spillervurderinger: Athletic Club (H)

Luka Modric var banens beste spiller i poengdelingen mot Athletic Club.

Real Madrid tok imot Athletic Club på Santiago Bernabéu i kveld, i det som var årets siste kamp for de helhvite. Etter to uavgjortkamper på rad i LaLiga, var det nok ingen tvil om at Real Madrid var ivrige på avslutte året med en trepoenger. Det ville seg likevel ikke for Real Madrid, og det endte med nok en poengdeling. Hjemmelaget sto for det meste av sjanser som ble skapt, og det ble skapt ganske mange. Tre stolpetreff, en god Simón i Athletic-buret og relativt svake Real Madrid-avslutninger førte likevel til at det endte målløst på Santiago Bernabéu i kveld. Få spillere utmerket seg nevneverdig, men Luka Modric var Real Madrids beste med en solid prestasjon. 

Les også: Real Madrid 0-0 Athletic Club

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (6): Det ble nok en "clean sheet" for Thibaut Courtois i kveld, selv om han ikke var den meste aktive av målvaktene på banen i kveld. Han gjorde likevel et par viktige redninger de gangene Iñaki Williams kom seg til farligheter, og han varr også svært solid med ball i beina. 

Dani Carvajal (5): Carvajal er alltid svært offensiv, og også i denne kampen spurtet han utrettelig opp og ned lands sidelinjen. Innleggene satt likevel ikke like godt som de pleier å gjøre, og han hadde også et par enkle balltap i løpet av kampen. En godkjent kamp av Carvajal. 

Éder Militão (7): Den brasilianske midtstopperen møter en rask og sterk Iñaki Williams, men han klarer seg relativt bra. Han viste fram den gode farten sin ved flere anledninger og han var også solid med ball i bena. Måtte dessverre av banen etter en knapp time med vondt i øyet. 

Sergio Ramos (6): Kaptein Sergio Ramos spilte også i kveld en svært solid kamp. Sammen med Militão hadde han forholdsvis god kontroll på Williams, og Ramos hadde også flere viktige invovleringer bakover. I andreomgang var han også en trussel foran mål, men han ble ofte litt ivrig og laget mye friskpark. En solid kamp av kapteinen. 

Ferland Mendy (6): En brukbar kamp av Ferland Mendy i dag. Han hadde god kontroll bakover, og viste flere ganger den enorme fysikken og farten han besitter. Det mangler likevel en del offensivt fortsatt for franskmannen. Innleggene sitter ikke helt enda, men defensivt var Mendy svært solid i kveld. 

Luka Modric (8) - BB: Banens beste spiller i kveld. Modric briljerte midtbanen, leverte strålende pasninger og viste fram noen fantastiske tekniske detaljer. Kunne gjort det litt bedre i enkelte avgjørende situasjoner, men kroaten strålte i en ellers ganske blek Real Madrid-kveld. 

Federico Valverde (6): Valverde spilte i en noe mer uvant rolle når han fikk i oppgave å fylle de gigantiske skoene til Casemiro i ankerrollen på midten. Publikumsfavoritten løste denne rollen bra, men det er klart at det defensive ansvaret begrenser det offensive bidraget vi er vant til å se fra uruguayaneren. Likevel en solid prestasjon. 

Toni Kroos (6): Kroos spilte som alltid en svært solid kamp, hvor han stort sett traff på det som er å treffe på av pasninger. Burde nok ha sendt Real Madrid i ledelsen da han driblet halve Bilbao og befant seg helt alene med Unai Simón. Noen ganger holdt han litt for lenge på ball, som førte til noen farlige balltap på midten. 

Rodrygo Goes (5): Rodrygo spilte en helt brukbar førsteomgang uten å imponere nevneverdig. Han slo et par svært gode innlegg til Benzema, som fort kunne resultert i målgivende pasninger en annen kveld. Brasilianeren ble noen ganger litt for lett i duellene med Yuri, og han ble byttett ut til fordel for Bale etter en drøy time. 

Karim Benzema (6): Benzema bommet på svært mye i løpet av kampen, og det var tydelig at han ikke helt hadde kvelden. Franskmannen kunne fort ha vært både to- og tremålsscorer før pause, men det ville seg altså ikke. Han var likevel delaktig i det meste Real Madrid skapte, og han sto for mye av sjansene laget hadde 

Vinícius Júnior (6): Brasilianeren viste svært gode tendenser i første omgang, og han fikk også vist fram sine strålende dribleferdigheter. Dessverre er det nok en gang sluttproduktet som svekker Vinícius. I kveldens kamp burde driblefanten ha tegnet seg på scoringslisten, men en dårlig avslutning hindret dette. 

Innbytterne: 

Nacho Fernández (5): Nacho kom inn for en skadet Militão like før timen spilt og han leverte en brukbar prestasjon. Midtstopperen slet en del i duellspillet, og han var også  posisjonering til tider. Likevel var Nacho enormt nære ved å sende Real Madrid i føringen etter en corner, kun få minutter etter at han ble byttet inn. 

Gareth Bale (4): Bale kom innpå for Rodrygo med en knapp halvtime igjen av matchen. Waliseren bidro dog med svært lite, og det er tydelig at han ikke er i sin beste form. Han hadde flere ganger et svakt førstetouch, og han slet generelt med å spille seg godt nok inn i matchen. 

Luka Jovic (5): Luka Jovic fikk 20 minutter på banen for Real Madrid i kveld, og spissen gjorde et brukbart innhopp. Han sliter fortsatt med å involvere seg nok i spillet, og han virker enda ikke helt tilpass i laget. I kveld kombinerte han likevel godt ved et par anledninger, og han er også svært nære ved å score i sluttminuttene. 

Pmn6