Extra large courtois 3
RENT BUR: Courtois gjorde nok en god jobb mellom stengene igår.

Courtois: - Vi hadde muligheten til å vinne kampen

Det endte 0-0 mellom Bilbao og Madrid igår. Madrid spilte en god kamp og hadde hele tre stangskudd. Courtois leverte også godt når han først måtte i aksjon og Vinicius kom til en stor mulighet selv. Begge ble intervjuet etter kampen.

"Vi hadde muligheten til å vinne kampen. Vi hadde ikke lykken på vår side, vi hadde flere store målsjanser, men keeperen deres gjorde en god jobb. Det er synd at vi ikke fikk 3 poeng. Bilbao slipper til få muligheter og er gode på kontringer, så vi måtte være forsiktige"

Denne uken

"Vi har hatt 3 kamper på en uke og sitter igjen med 3 poeng. Vi er ikke helt fornøyde med det. Vi scorer vanligvis mye mål, men ballen ville ikke inn i denne kampen. Vi har gode offensive kvaliteter, samt at vi har kontroll defensivt"

Avslutningen på 2019

"Vi har avsluttet 2019 bra. Vi har mistet noen poeng her og der, men vi har tapt bare en kamp og nå må vi fortsette. Laget spiller bra, både offensivt og defensivt, men det er synd at vi ikke scorer. Benzema har også gjort det veldig bra for oss. Han har vært involvert i mange mål"

VAR

"Jeg er en tilhenger, men min erfaring fra VM og Champions League er annerledes enn i Spania. Fokuset skal være på dommeren på banen, men dette blir ikke gjort hele tiden. Hvis du ser på situasjonen mellom Varane og Lenglet, mente dommeren at dette var et uhell.  Når det kommer til å dra i drakta, så jeg vet ikke hva som vil skje"

Vinicius hadde dette å si

"Vi vil fortsette å jobbe hardt for å komme sterkt tilbake. Vi vet vi burde ha vunnet, siden vi spilte bedre enn de. Nå må vi hvile og tilbringe tid med familien. Jeg ser hvordan de andre spillerne forbedrer seg og når det høyeste nivået, så jeg ønsker også forbedre meg"

Madrid avslutter altså året på en 2.plass, to poeng bak Barcelona. Madrid har vist seg fra sin bedre side de siste kampene og fortjente seieren både mot Barcelona og Bilbao. Nå venter en sårt trengt juleferie før laget skal i aksjon mot Getafe 4 januar. God jul!

Pmn6