Extra large 0 1  6
ETT POENG: Det ble bare ett poeng hjemme på Santiago Bernabeu mot baskerne fra Bilbao.

Zidane: – Noen ganger går bare ballen ikke i mål

Det ble målløst på Bernabeu søndag kveld, selv om Real Madrid traff stolpene tre ganger. Zidane mener spillerne er uheldige som ikke får bedre uttelling.

Kampen

Spillerne spilte en flott kamp igjen, men målet kom bare ikke. I fotball må du score. I første omgang hadde vi tre eller fire sjanser. Hvis vi hadde scoret ville kampen vært annerledes. Dette er fotball og disse tingene skjer. Det er to kamper uten å score, men vi må være rolige fordi presterer bra igjen i dag også.
Jeg føler meg opprørt for spillerne mine fordi de fortjente mer i dag. Å sette inn en forestilling som vi gjorde, jeg skulle ønske at vi hadde scoret et mål for dem. Det var ikke mulig, men det viktige er at vi alltid gir 100 prosent og jeg tror vi ga mer enn 100 prosent igjen i dag. Vi fikk ikke målet, men jeg kan ikke skylde på spillerne mine for det.

Utvikling

Jeg er veldig fornøyd med utviklingen av laget. Vi hadde vanskeligheter i begynnelsen av sesongen, men nå er vi mye bedre og sterke defensivt og forbedrer oss hver dag. I dag kunne vi ikke score, men det viktige er å skape sjanser, og vi kommer til å endre dette i 2020 helt sikkert.

 Ramos som spiss

Sergio går vanligvis opp når det ikke er lenge igjen å spille. Med Bale og Modric som spilte mer på kanten på slutten slutt, synes jeg vi gjorde det ganske bra, og skuddet til Nacho ... til slutt gikk det bare ikke.

Tre poeng på tre kamper

Det er de der ute på banen som kjemper, de løper og gir alt for meg. De ga alt der ute i dag, og det gjorde jeg også. Jeg har alltid sett på det positive og det er at vi har hatt det bra i det siste. Tre poeng på tre kamper er dårlig med tanke på hva vi har prestert på banen.

Bernabéu-fansen

Vi trenger fansen vår og håper de kommer til å støtte spillerne. Det er det de har gjort så langt, og de ønsker å se spillerne som gir alt, omtrent som det vi har sett her. De er så stolte av laget. Dette er en tøff og hard liga, og det kommer til å bli sånn helt slutten. Vi må fortsette å kjempe.

Mangel på mål

Jeg snakket med dem etter kampen. Det viktigste er å la alt ligge igjen ute på banen. Noen ganger i dette spillet vil ikke ballen bare gå inn, det skjedde i dag. Vi treffer treverket tre ganger. Vi må være rolige, da vi har et lag fylt med kvalitet, vi vet vi kan score, men det kommer ned til tålmodighet og å holde roen. Vi kan endre dette helt sikkert.

Ber du om en ny spiss denne julen?

Nei. Absolutt ikke.

Mangler du en Cristiano Ronaldo?

Nei. Det vi mangler er kontinuitet, fordi vi går gjennom forskjellige dynamikker. Dette er bare et tilfelle av to kamper uten å score. Fotball er sånn til tider. Når vi kommer tilbake til trening og vinner, vil vi komme oss gjennom det. Det vi trenger er å fortsette å bevise profesjonaliteten vår på alle nivåer.
Pmn6