Extra large satellite
ENGASJERTE: Sergio Ramos og Florentino Perez bryr seg om klubben sin.

Ramos: - Vi håper at 2020 gir suksess

Real Madrid kapteinen snakket med Zidane, Marcelo og Florentino Perez for å ønske fansen en god jul.

Florentino Perez, Zinedine Zidane og kaptein teamet har delt tankene sine rundt første halvdel av sesongen.

Vi håper at 2020 gir stor suksess for laget vårt, holde oss friske og kjempe om alle titler til siste stund. Vi vil nå de siste ukene av sesongene hvor det konkurreres om titlene i LaLiga, Champions League og Copa Del Rey. Fra et personlig synspunkt vil jeg holde meg skadefri og spille så mange kamper jeg kan for klubben min. Det er det som gjør meg lykkelig, fortalte Sergio Ramos.
Vi vil alltid huske vårt motto om å aldri gi opp, og vi vil fortsette å jobbe så hardt vi kan, slik at Real Madrid kan være den mest elskede og beundrede institusjonen i verden. God jul til alle, sa Florentino Perez.

Trener Zinedine Zidane beviste at han fortsatt tenker på fotball og leverte en melding som kan brukes på en av pressekonferansene hans.

Vi ønsker å beholde vår gode form og de gode resultatene som gjør at vi kan konkurrere om alle tre titlene denne sesongen. Jeg vil ikke be om annet fordi alle er veldig engasjerte og opptatt av hva vi gjør, og det er det viktigste for en trener. Vi vet hvor viktig fansen vår er, og vi vil gjøre vårt for at de kan være stolte. Slik vil vi klare viktige ting i år.

Marcelo er klubbens andre kaptein og hadde følgende å si:

Jeg vil holde meg sunn fordi det er umulig å oppnå det vi vil uten å være frisk. Vi ønsker også suksess, lykke og gode ting for laget. Vi ønsker å glede oss over livet, spesielt på banen, som er det vakreste, avsluttet venstrebacken.
Pmn6