Extra large  he13155 ultra navidad real madridthumb
GOD JUL: Florentino Perez, Zidane, Laso, Ramos, Marcelo, Reyes og Llull ønsker alle en god høytid.

Florentino Perez: - Ha en fin høytid

Don Florentino ønsket alle en god jul og ønsker fansen alt godt.

Real Madrids kapteiner og nøkkelfigurer fra fotball- og basketballaget samlet for sin årlige julen. Mer om det her.

Her er uttalsen fra Florentino Perez: 

Som vi alle vet, er Real Madrid en klubb som forener millioner av mennesker rundt om i verden. Til våre medlemmer og fans ønsker jeg deg en gledelig høytid i selskap med familie og kjære.
Dette er en spesiell tid der vi ikke må glemme våre hovedverdier, som er solidaritet. Vi er stolte av veldedighetsarbeidet til Real Madrid foundation. Det er mange land som trenger hjelp, spesielt barn som har en alvorlig risiko for sosial eksklusjon. 
I dette nye året ber jeg om god helse, arbeid og lykke for alle. Vi ønsker at året 2020 skal være et år med suksess og titler for fotball- basketballagene våre.
I dette nye året ber jeg om helse, arbeid og lykke for alle. Vi ønsker at året 2020 skal være et år med suksess og titler for fotball- og basketballagene våre. Vi vil alltid huske vårt motto om å aldri gi opp, og vi vil fortsette å jobbe med den samme entusiasmen, slik at Real Madrid fortsetter å være den mest elskede og beundrede sportsinstitusjonen i verden. Gledelig høytid til alle!Reyes: Jeg håper det blir et år hvor vi vinner mange titler. Det viktigste er helsen til familien og mine kjære. Når det gjelder det profesjonelle ønsker vi å vinne titler og feire dem med alle madridistaene. 

 Reyes: 

Jeg håper det blir et år hvor vi vinner mange titler. Det viktigste er helsen til familien og mine kjære. Når det gjelder det profesjonelle ønsker vi å vinne titler og feire dem med alle madridistaene. 

Llull: 

Vi må gi 100% og forsøke å vinne titler. Jeg ønsker alle god helse og de holder seg skadefri. Jeg har troen på et vellykket år når det gjelder det profesjonelle.
Pmn6