Extra large satellite
MAGISK: De fleste husker vel denne historiske scoreren.

Datoen er satt for sesongen andre Madrid-derby

El Derbi Madrileño mellom Real Madrid og Atletico de Madrid i La Liga spilles 1. februar klokken 16:00.

La Liga kunngjorde offisielt at den andre kampen og siste Madrid derby i ligaen sesongen 19/20 skal spilles 1. februar, oppgjøret spilles på Santiago Bernabéu.

Dette vil være en avgjørende kamp for Real Madrid og den første avgjørende hjemmekampen for andre halvdel av sesongen. Los Blancos ligger nå to poeng bak Barcelona i tabellen, og må finne godformen på Santiago Bernabéu i nærmest alle kamper hvis de vil konkurrere om tittelen.

Real Madrid vil være vertsskap for Sevilla, Atletico, Barcelona og Valencia etter å hatt bortekamper mot lagene i første del av sesongen.

Atletico har levert litt skuffende hittil denne sesongen, men Simeones lag planlegger å gjøre noe avgjørende signeringer i vinter, ryktene sier at de vil signere Edinson Cavani så snart overgangsvinduet åpnes. 

Sesongens første oppgjør på Wanda Metropolitano endte 0-0 og ble spilt 28.09. 

I troppen til Atletico finner du flere spillere med en fortid i Real Madrid. Her er en liste over spillere som har vært i begge klubber dette tiåret:

Filipe Luis:

Fikk 37 kamper for Real Madrid Castilla og spilte godt over 200 kamper for Atletico. Spiller i dag for Flamengo.

Juanfran: Real Madrid produkt og gikk gradene i Real Madrid, men er mest kjent for tiden i Atletico. Fikk 56 kamper for Castilla, 7 kamper for Real Madrid og 243 kamper for Atletico Madrid i LaLiga.

Theo Hernandez:

Gikk gradene i Atletico før han ble lånt ut til Alavés, der gjorde han sakene sine så godt at Real Madrid kjøpte venstrebacken fra byrivalen sin. Han fikk 13 kamper i ligaen for Los Blancos og et utlån til Real Sociedad før han ble solgt til Milan.

Álvaro Morata:

 Var en stor profil for Castilla fra ung alder og fikk sitt gjennombrudd. Har mange kamper for Real Madrid, Juventus og Chelsea på CV-en. Spiller nå i Atletico Madrid og får mye tillit.

Thibaut Courtois: 

Spilte 126 kamper for Chelsea, 111 kamper for Atletico på lån og er nå fast målvakt for Real Madrid. Belgieren har også for 79 kamper for landslaget sitt.

Andre spillere som har vært i begge klubber dette tiåret: Antonio Adán, Marcos Llorente og Mario Hermoso.

Var det noen spillere du ikke visste hadde fortid i begge klubber?

Pmn6