Extra large logo

Realmadrid.no søker grafisk designer

Ønsker du å bli en del av Peña Madridista Noruega og samtidig utvikle deg som grafisk designer? Nå har du muligheten!

Redaksjonen i Peña Madridista Noruega består av en rekke personer med ulike roller. Supporterklubben har en daglig leder, en  redaktør, webansvarlig, podcastansvarlig og selvsagt flere strålende skribenter. Sammen jobber vi hver dag for å levere et så godt produkt som mulig til Real Madrid-fans i hele Norge.

Les også: Datoen er satt for sesongens andre Madrid-derby

Nå ser vi etter nok en forsterkning til teamet. Vi ønsker oss en person som kan bidra som grafisk designer og hjelpe oss med å fremme supporterklubben på nye måter. Vi har ikke tidligere hatt en egen person som utelukkende står ansvarlig for grafisk design, og derfor er vi åpne for å diskutere rollen og arbeidsoppgavene som hører med. Hvis du også kan redigere videoer, vil dette være en bonus.

Det forventes ukentlige bidrag, gjerne i forbindelse med kamp. Vi er også i gang med å bygge en helt ny nettside, og her vil det være naturlig å komme opp med nye bannere, merker og lignende. Vi kan tilby Photoshop-abonnement, og dersom det er nødvendig med andre ressurser for å utføre rollen, skal vi kunne stå for dette også.

Vil du bli en del av Peña Madridista Noruega? Send oss en mail på post@realmadrid.no!

Pmn6