Extra large kubo
UTLÅNT: Takefusa Kubo har denne sesongen blitt lånt ut til Mallorca.

Kubo: - Zidane ville at jeg skulle bli

I et nylig intervju har Takefusa Kubo bekreftet at Zidane ønsket å beholde han i Real Madrid-troppen.

Takefusa Kubo imponerte stort i pre-season. 18-åringen imponerte i treningskampene med sitt lave tyngdepunkt og blikk for spillet. Det er tøff kamp om plassene i Real Madrid-troppen, så noen uker før seriestart ble det besluttet at Mallorca skulle være hans arbeidsgiver denne sesongen. Der har det til nå blitt 15 kamper fra start, noe som er svært verdifullt for en 18-åring som er inne i sin første sesong i verdens kanskje beste liga. I et intervju har han avslørt at det var han selv som ønsket å bli lånt ut.

Når vi kom hjem fra pre-season-turen fra Amerika, fortalte Zidane meg at han ønsket at jeg skulle bli. Jeg snakket med han, og sa at jeg helst vil ha spilletid og at det er det beste for karrieren min. Til slutt ordnet det seg, og med tanke på spilletid så var Mallorca et godt valg.
Jeg var veldig nervøs dagen før min første trening med Real Madrid. Jeg mistet all selvtilliten min, det var skremmende. Men sakte men sikkert så falt alt på plass, og det var en fin tid. 

På spørsmål om hvordan han beskriver seg selv som spiller, hadde han følgende å si:

Jeg er flink til å lese situasjoner, og liker å gå rett på sak å drible motspillerne. Jeg jobber med å bli raskere og sterkere, da vil det bli lettere for meg. Målet mitt er å kunne spille hvor som helst på banen og i enhver system. 
Pmn6