Extra large troppen getafe yey
KLAR FOR KAMP: Carlos Casemiro er klar for morgendagens oppgjør mot Getafe på Coliseum Alfonso Pérez.

Troppen: Getafe (B)

Det ventet få overraskelser i troppen Zidane tok ut til morgendagens oppgjør mot Getafe.

Getafe - Real Madrid
Coliseum Alfonso Pérez, Madrid
LaLiga Santander, runde 18
Lørdag 4.januar, kl:16.00

Allerede i kveld sparkes LaLiga Santander i gang igjen, hvor fire lag skal ut i dyst der et oppgjør spilles i Valladolid og et spilles i Sevilla. I morgen ettermiddag er det omsider Real Madrid sin tur til å få fart på sysakene i det nye året da de skal opp mot byrival Getafe på Coliseum Alfonso Pérez. Det blir omsider kun med denne ene kampen før de skal ut å reise, hvor turen går til Saudi-Arabia der Supercopa de España avholdes for den inneværende sesongen. 

Situasjonen ser relativt lik ut som før juleferien, hvor James Rodríguez, Marcelo, Eden Hazard, og Lucas Vázquez alle jobber seg tilbake fra ulike skader. Selv om flere av de gjorde fremskritt i løpet av den etterlengtede ferien, så er de fortsatt utilgjengelige til morgendagens oppgjør. I likhet med de skadede spillerne er også Brahim utelatt fra troppen, hvilket begynner å bli en vanesak og muligens venter et utlån for kantspilleren nå som overgangsvinduet er åpnet igjen. Noe som dog overrasker enkelte er at kaptein Sergio Ramos ikke er med i troppen til morgendagens kamp, og Benzema vil derfor bære kapteinsbindet mot Getafe. 

Det overnevnte vil med andre ord si at det er særdeles får overraskelser i troppen som er tatt ut til morgendagens kamp, og det er ventet at Zidane går for å drille elleveren som skal spille det første oppgjøret i Supercopa de España mot Valencia neste uke. Muligens har noen spillere klart å vinne litt tillit hos den franske hovedtreneren i løpet av den korte ferien, og kan derfor få sjansen i morgen. Uansett hvilke spillere som entrer gressmatten så er det knyttet spenning til både laguttak og form når Getafe står på motsatt banehalvdel i morgen. 

Troppen: 

  • Målvakter: Courtois, Areola og Altube
  • Forsvarsspillere: Carvajal, Odriozola, Varane, Militão, Nacho, og Mendy
  • Midtbanespillere: Modric, Casemiro, Valverde, Kroos, og Isco
  • Angrepsspillere:  Bale, Rodrygo, Benzema, Jovic, og Vinícius Júnior

Hvem ønsker du å se fra start i morgen? 

Pmn6