Extra large  1vc5085thumb
MOTIVERT: Zidane er klar for et nytt år med mange viktige kamper.

Zidane: - Vi er motiverte til oppgjøret mot Getafe

Zinedine Zidane møtte opp i presserommet i Real Madrid City dagen før det viktige møtet mot Getafe og franskmannen ser fram til kampen.

Real Madrid-sjefen startet pressemøtet med å ønske alle journalister og andre tilstede et godt nytt år. Deretter snakket han om det som blir det første oppgjøret i 2020

Colosseum Alfonso Pérez er en tøff bortebane og kampen blir avgjørende for hele Laliga sesongen. Vi er tilbake og fokusert på hva vi må gjøre. Laget har kommet tilbake i god fysisk form, spillerne ser bra ut og er motiverte før kampen. 
Det er tøft å hente poeng i hver kamp, vi møter gode lag som spiller bra og nøkkelen blir å gi absolutt alt. Vi er fornøyde med hvordan vi har framstått, men vi kan forbedre oss mer og vil gjøre vårt beste for å gjøre det i 2020. 

Getafe

De spiller veldig bra for tiden, de gir alt og er i nærheten av Champions League-plassene. Troppen deres er god, de presterer godt og er et veldig godt hjemmelag. 

Kampene på nyåret de siste årene

Jeg vet ikke hvorfor vi ikke har vunnet dem. Alt jeg kan fortelle deg er at vi er i god form fysisk og trener godt. Vi ønsker å komme tilbake og spille, og motivasjonen vår er høy. Vi kommer til å prøve å endre den dårlige trenden vi har hatt etter nyttår. 

Ønsker for 2020

Jeg har sluttet å ønske meg ting. Alt jeg ønsker er at teamet mitt skal fortsette å forbedre seg profesjonelt fordi det er akkurat det vi trenger. Konkurransen er større hvert år, og det spilles om titler. Arbeidet vårt fra dag til dag er det viktigste, og jeg håper vi kan fortsette å forbedre oss profesjonelt. Jeg håper vi presterer godt i andre halvdel av sesongen og vokser sammen som lag.
Nederlag ville vært å ikke forsøke eller gi alt. Det avgjørende er å trene 100% hver dag og gi alt hver eneste kamp. Det er kun en vinner i Laliga og Champions League, konkurransen er veldig stor. Det viktigste er å gi alt vi har, og vi har muligheten til å gjøre dette i vårt forsøk på å vinne titler.

Rotasjon

Jeg vil stole på hver spiller, det vil ikke endre seg for det er slik jeg ser fotball og jeg har en veldig bred tropp. Noen vil spille mye, andre vil spille mindre. Rotasjoner avhenger av mange ting, og jeg tenker bare på morgendagens kamp. Vi har to eller tre spillere, og jeg vil helst ha alle tilgjengelige, men det er en lang sesong og jeg trenger dem alle,

Isco

Når det gjelder hans posisjon og hva han gjør på banen, han er en nøkkelspiller og viser at han vil spille, som alle andre. Det er viktig at hver gang de får en sjanse, at spillerne presterer og de er klar over det. Jeg liker måten Isco ser spillet på.

Mangel på mål

Jeg tror ikke det er noe problem. Det er noen kamper der du skaper sjanser, men ikke klarer å konvertere dem, og er det som har skjedd de siste kampene. Det viktigste er å fortsette å jobbe for å score mål hver dag. Noen ganger må du være avslappet og det tror jeg vi er. I morgen har vi en ny kamp og vil gjøre alt for å inne baksiden av nettet.

Hazards skade

Han jobber med å bli frisk for øyeblikket og er ikke med i troppen. 

Brahim og Mariano

Det er viktig å snakke med alle fordi det er spillere som ikke får mange minutter, og det kan være et problem. Alle er her, de trener godt og alt kan skje fram til 31. januar. 

Terminlisten

Vi tilpasser oss kampoppsettet vi får, og må være klare. Så vi hvile når vi får sjansen og gjøre ting på en ordentlig måte. Vi må være forberedt og vet det er en tøff tidsplan grunnet mange kamper for spillerne, både for Real Madrid og ulike landslag.

Champions League eller LaLiga

Vi vet hvor vanskelig det er å vinne Champions League fordi turneringen er stappet av de beste lagene i Europa, men LaLiga har mange kamper, og jeg man må prestere godt over lang tid. Den eneste ligatittelen jeg har vunnet kom mot Málaga på finaledagen, og det viser hvor vanskelig det er å vinne den. Champions League er også veldig utfordrende

Pogba

Han spiller for et annet lag, og det viktigste for ham er å komme tilbake i spill så snart som mulig, jeg ønsker ham alt godt. 

Tror du det blir seier mot Getafe?

Pmn6