Extra large varane 2
VARANE: Varane ledet ann da Real Madrid var tilbake fra ferie.

Varane: - Laget reagerte bra, vi er fornøyde med resultatet

Real Madrid er tilbake fra ferie og vinner 3-0 over Getafe. Varane, Carvajal og Courtois ble intervjuet etter kampen.

"Det er tøft å komme til denne stadionen og ta tre poeng. Det var en skikkelig kamp og vi reagerte veldig bra. Vi måtte virkelig grave dypt og det klarte vi. Jeg er veldig fornøyd med lagets mentalitet. Den tredje scoringen var en kontring og når vi er sikre bak kan vi slå alle."

Den andre scoringen

"Det første handlet om å komme vekk fra min mann og bevegelsen i boksen. Så er det å få ballen i nettet. Det var et flott innlegg. Personlig er jeg veldig fornøyd med dette. Vi holdt nullen og jeg var sentral i kampen, så jeg er fornøyd. Men jeg er mest fornøyd med lagkameratene mine."

Carvajal hadde dette å si

"Det var viktig å vinne igjen. Vi kom inn i kampen med en positiv følelse og hvis vi skal kjempe for tittelen må vi fortsette å ta tre poeng. Idag måtte vi virkelig være skjerpet mot en tøff motstander. De viser hvor gode de er med en god tabellplass og hvor gode de er hjemme. Laget gjorde en god jobb, vi fortjente seieren."

Om Courtois

"Thibaut holdt oss inne i kampen med flere gode redninger og Varane ga alt idag. Thibaut er en fantastisk keeper og ingen, ihvertfall ikke han, tvilte på hans evner. Han er en fantastisk keeper og vil sikre oss poeng."

Spille uten kapteinen

"Det er uvanlig, men vi har en dyp bredde i laget og Madrid har de beste spillerne.  Alle som er med viser det."

Spansk Super Cup

"Det er en annerledes konkurranse og vi går inn med positivitet. Vi skal spille mot Valencia, som vil gjøre livet vanskelig for oss, men vi skal prøve å løfte trofeet. "

Courtois ble også intervjuet

"Jeg er fornøyd med fysikken og forsvaret vårt idag. Vi la inn en komplett forestilling mot et fysisk lag. Vi måtte kjempe i 90 minutter og vi gjorde en god jobb. Personlig er jeg fornøyd med å hjelpe laget, spesielt med tre redninger i første omgang."

Ingen baklengsmål

"Vi er fornøyde. Forsvaret gjør det bra og det hjelper oss med å vinne kamper. På en stadion som dette er det vanskelig å ikke slippe inn. Laget er fornøyde og alle var fokusert på å vinne kampen. Det er ikke mange lag som vinner enkelt her."

Tre redninger før pausen

"Den første var vanskeligst, fordi Varane, Casemiro og Militao var i veien.  Den andre var lettere og den tredje var en kraftig heading fra kort avstand. Det var viktige redninger, fordi ellers ville det vært likt til pausen. De lot oss være mere avslappet i andre omgang."
Pmn6