Extra large 0 1  7
GAV ROS: Zinedine Zidane roset både Luka Modric og Thibaut Courtois da han snakket med pressen etter kampen mot Getafe.

Zidane: – For meg er han verdens beste

Etter kampen mot Getafe snakket Zidane med pressen, og han mente at Courtois reddet Real Madrid opp til tre ganger i kampen.

Kampen

Vi slet i første omgang, men vi kom oss gjennom det som et lag, noe som er helt avgjørende på tøffe bortebaner, mot en motstander som virkelig satte oss under press. Vi synes det var vanskelig å finne rom, men til slutt fikk vi med oss et fantastisk resultat. Det er 25 spillere i denne troppen, og det positive er at alle konkurrerer om en plass på laget.
Vi har hatt tøffe kamper, som mot Éibar, i Vitoria og i dag. Vi kjempet hardt og tok med oss seieren som et lag. Det var en litt annerledes kamp, men vi må godta at ting vil gå sånn noen ganger.

Den spanske SuperCupen

Det første vi må gjøre er å glede oss over det vi oppnådde i dag og restituere. Så begynner vi å tenke på onsdagens kamp. Alle de fire involverte lagene er favoritter til pokalen.

Modric

Jeg er ikke enig i det som blir sagt om ham. Han er en veldig viktig spiller for oss, og han leverte en ypperlig prestasjon i dag. Modric er Modric og vi vet hva han bringer til laget. Jeg er henrykt over at han fikk målet sitt og han imponerte med sprinten sin da han fikk ballen fra Valverde i det 90. minutt. Det viser at han er i god form.

Courtois prestasjon

Han reddet oss ved to eller tre anledninger i første omgang, og det viste seg å være avgjørende. Han er et sentralt medlem av laget vårt og har vist hvorfor i lang tid. Jeg er fornøyd med prestasjonen hans. Han er målvakten min, og for meg er han den beste. Ingen tvil i det hele tatt. Alle spillerne jeg har her er de beste.

Scoret tre mål

Vi må være rolige og fortsette å jobbe hardt. Vi må holde hode kaldt foran målet. Noen ganger vil ballen bare ikke gå inn, men det gikk for oss i dag og Varane fikk målet sitt, noe som bare viser at vi har mange strenger å spille på. Vi må få mest mulig ut av dem og vi er enormt fornøyde i dag.
Pmn6