Extra large  2vc1016
SEIER: Lillebror Getafe fikk smake på vreden til Varane og hans Real Madrid lørdag ettermiddag.

Getafe 0-3 Real Madrid

Det lugget fra start mot Getafe, men storebror var fortsatt størst og sikret alle poengene.

Getafe 0-3 Real Madrid
Coliseum Alfonso Pérez, Madrid
LaLiga Santander, runde 18
Lørdag 4.januar, kl:16.00

0-1 David Soria (34') - [Selvmål]
0-2 Raphaël Varane (52') - Assist: Toni Kroos
0-3 Luka Modric (90+5') - Assist: Federico Valverde

Det har vært juleferie i LaLiga Santander, og spillerne har derfor fått et etterlengtet pust i bakken. Fredag ble runde 18 av den spanske ligaen sparket i gang igjen, og lørdag ettermiddag stod Getafe på motsatt banehalvdel for Real Madrid. Coliseum Alfonso Pérez var stedet hvor oppgjøret skulle spilles, og lagene ville dermed få en pekepinn på hvor godt arbeidet i ferien har vært. Dette ville også være siste test for Los Blancos før avreisen til Saudi-Arabi hvor Supercopa de España avholdes den kommende uken. 

Real Madrid: Carvajal, Varane, Militão, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos (Valverde 70') - Bale, Benzema (Jovic 80'), Isco (Vinícius 70')

Getafe: Soria - Suárez, Djene, Cabrera, Nyom (Ndiaye 80') - Fajr (Molina 60'), Arambarri, Maksimovic, Cucurella - Mata (Portillo 80'), Ángel

Soria kløner det til

Det ble en særdeles rolig start på oppgjøret hvor ingen av lagene skapte noe som helst nevneverdig. Da den første sjansen omsider kom så var omgangen allerede halvspilt, og den kom etter at et innlegg ble headet ut av Varane hvor Arambarri klemte til på volley. Skuddet hadde retning mot mål, men Courtois var med på notene og gjorde en god redning. En halvtime ut i oppgjøret så var det en ny volley som ble sendt mot mål, og denne gang var det Cabrera som klemte til fra skrått hold, men forsøket endte et par meter utenfor. Ti minutter før hvilen skulle vi omsider få kampens første scoring, og den kom på klønete vis. Kroos svingte et hjørnespark inn som endte opp hos Mendy, og backen sendte ballen inn på ny med høyre fot rett mot Varane, hvor Soria kom stormende ut og bommet på ballen som videre traff han i skuldra og endte i mål til 0-1. 

Et par minutter senere så første vertene sin angriper Ángel med seg ballen på tvers av 16-meteren før han slapp til Fajr, men forsøket til kantspilleren endte et par meter utenfor lengste stolpe. Fem minutter før hvilen sendte Varane en smart og god ball i bakrom mot Benzema som tok ned ballen før han vendte bort Djene, og sendte kula mot mål, men Soria stod i veien og reddet. Et par minutter senere så forsøkte gjestene seg med en ny volley, og denne gang så var det Suárez som klemte til etter et innkast endte opp hos han, men Courtois var igjen god og reddet forsøket. På overtid av omgangen fikk Cabrera stå fri i feltet, og midtstopperen sendte ballen mot mål, men igjen var Courtois god og reddet. Dermed lagene inn i hvilen på stillingen 0-1. 

Varane står frem

Det var vertene som skapte noe først også i den andre omgangen, og det var Ángel som ladet skuddfoten, men angriperen var i offside, selv om skuddet endte like over mål. Et lite minutt senere ble Mata spilt i bakrom, og angriperen kom helt alene med Courtois, hvor sisteskansen kom seirende ut av duellen, men også Mata var i offside i forkant av forsøket. Syv minutter ut i omgangen fikk Los Blancos frispark på siden av 16-meteren, og Toni Kroos svingte ballen inn i feltet mot en helt umarkert Raphaël Varane som enkelt stanget inn 0-2. Det var andre gang forsvareren var involvert i et mål denne ettermiddagen, og denne gang ble han stående som målscorer. Noen minutter etter timen var passert så ble Gareth Bale spilt i bakrom etter en fantastisk langpasning av Varane, hvor waliseren kom helt alene mot Soria, men lobb-forsøket endte rett i klypene på Soria. 

Tjue minutter før full tid endte en retur rett foran Carvajal, og backen klemte til på halv volley hvor kula hadde retning mål, men Soria reddet trygt. Et par minutter senere sendte Ángel ballen inn i feltet mot Molina, hvor angriperen fikk en fot på ballen, men Courtois var offensivt og bokset forsøket unna. Samme mann var frempå tre minutter senere hvor han ble spilt opp på siden av 16-meteren, hvor han sendte kula like over tverrliggeren i noe som så ut som et innlegg. I kampens siste ordinære spilleminutt sendte Jovic en flott pasnings mot Vinícius som kom alene med Soria, men også han lobbet, og det endte i bom. To minutter på overtid spilte innbytter Valverde en flott pasning inn bak forsvaret hvor Bale kom løpende. På veien mot mål så fikk waliseren et svakt touch som gjorde at Bale ble litt stresset og Soria reddet avslutningen på mesterlig vis. I siste tilleggsminutt gjenvant Real Madrid ballen på egen banehalvdel, hvor Mendy gjorde en flott liten manøver før Bale mottok ballen på midten, og han sendte Valverde på løp i bakrom på vakkert vis. Midtbanespilleren stormet mot mål helt uten press, men i stedet for å score selv, så spilte han tvers over mål til Modric, som enkelt fastsatte til 0-3. Virkelig flott av Valverde som viser at laget er viktigere individet. 

Hva er dine tanker om kampen mot Getafe? 

Pmn6