Extra large p rezzzz
BRASIL: Florentino Pérez og hans representanter har hatt mye med brasilianske spillere å gjøre de siste årene.

Nærmer seg kjøp av ny brasilianer

Reinier Jesus blir etter alt å dømme det neste store talent-kjøpet til Real Madrid.

Real Madrid har den beste og mest anerkjente speideren med hovedfokus på brasiliansk fotball i Juni Calafat. Speideren har spilt en stor rolle i å overbevise Real Madrid-styret om å hente inn Vinicius og Rodrygo, som per nå regnes som to av de største talentene i europeisk fotball. Han har nok en gang vært på jobb, og MARCA melder at det nå bare er et spørsmål om tid før Jesus er signert.

Los Blancos har sendt representanter til Brasil flere ganger for å følge spilleren. Klubben har fra før av et godt forhold med hans arbeidsgiver, Flamengo, etter kjøpet av Vinicius. De har også vært i samtaler med selve spilleren og hans familie for å forsikre han om at han vil bli godt ivaretatt i den spanske hovedstaden. Alt dette er det visstnok Juni Calafat som har stått bak.

Ifølge MARCA har Real Madrid fulgt Reinier Jesus i over to år. I en alder av 15 år visste de at han var en av de mest spennende unge spillerne i Brasil, og de gangene de var der for å følge Vinicius la de også merke til midtbanespilleren. Unggutten kan spille som en 10'er, 8'er og også bekle flere roller i angrep. Forrige sesong noterte han seg for seks mål og to målgivende pasninger for Flamengo.

Hans utkjøpsklausul var tidligere på 70 millioner euro, men når han for noen måneder siden forlenget kontrakten sin med de brasilianske gigantene ble klausulen nedjustert til 30 millioner euro. Flere klubber, deriblant Manchester City og Paris Saint-Germain har vært interesserte i han, men hans eneste ønske har vært Real Madrid. 

Unggutten er for tiden på oppdrag med Brasils U23-landslag, og rapportene melder at overgangen vil bli bekreftet 19.januar, den dagen han blir 18 år. Planen er at han skal fullføre sesongen med Real Madrid Castilla, men slik det kan se ut er han for god til det nivået. Det gjenstår å se hvordan det blir, men det ser altså ut som at Real Madrid på ny har sikret seg et stort talent.

Kilder:

Reinier Jesus - Real Madrid - MARCA
Reinier Jesus - Real Madrid - MARCA 2

Pmn6