Extra large bale skadet syk  1
SYK: Gareth Bale har pådratt seg en infeksjon i den øvre delen av luftrøret.

Skadeoppdatering: Gareth Bale

Gareth Bale er blitt syk og blir derfor ikke med til Saudi Arabia for Supercopa de España.

Real Madrid sin walisiske kantspiller har slitt de siste sesongene i den spanske hovedstaden, hvor det har verset rykter om at han ikke trives så godt. Slik kan det også se ut med tanke på prestasjonene hvor han kun har notert seg for fire målpoeng på 14 opptredener, hvor to av de er mål og to er målgivende pasninger. Det går lenger og lenger tid mellom hver gang han spiller en kamp på høyt nivå, og som oftest blir det en kamp midt på treet eller muligens under par. Dette holder ikke i en klubb som Real Madrid, spesielt med tanke på at det er en rekke unge spillere som banker på døren som Rodrygo Goes og Vinícius Júnior. 

I store deler av sin tid som Real Madrid-spiller har Gareth Bale slitt med skader, og dette har uten tvil preget han stort. Hver gang han har funnet rytmen har han blitt skadet, og prestasjonene hans har derfor variert stort. Det har også gått lang tid før han har funnet tilbake til rytmen etter han har returnert, og dette har ført til at andre spillere som har bekledd posisjonen på den høyre kanten har levert like godt eller bedre enn Bale. Nå er omsider waliseren utilgjengelig igjen, og han blir derfor ikke med til Saudi Arabia hvor Real Madrid skal spille Supercopa de España. Det skal ikke dreie seg om en skade denne gang, men heller sykdom hvor han har fått en infeksjon i den øvre delen av luftrøret. 

Etter tester utført på Gareth Bale av Real Madrid sitt medisinske apparat så har han blitt diagnotisert med en infeksjon i den øvre delen av luftrøret. Han progresjon vil følges kontinuerlig. 

Animo Bale! 

Pmn6