Extra large benzema skade yeyi
SKADET: Karim Benzema har pådratt seg en skade i hamstringen og blir ikke med til Saudi Arabia.

Skadeoppdatering: Karim Benzema

Karim Benzema har pådratt seg en skade i den midtre delen av hamstringen.

Den franske angriperen som spiller på topp hos Real Madrid har virkelig tatt opp hansken etter at Cristiano Ronaldo ble solgt til Juventus forrige sommer. Faktisk har han levert så godt at han uten tvil har vært lagets beste spiller, spesielt om du ser på det statistiske hvor han denne sesongen står på med 23 målpoeng på 24 kamper. Hele seksten ganger har han satt ballen i mål, samtidig som han har spilt syv målgivende pasninger. Tolv av målene kommer fra LaLiga Santander, hvilket betyr at han kun er et mål bak Lionel Messi som topper kampen om Pichichi-troféet så langt. 

De solide prestasjonene til franskmannen har dog ført til at særdeles få spillere har fått prøve seg på topp for Los Blancos, hvilket vil si at nyinnkjøpte Luka Jovic kun har måttet nøye seg med små innhopp mut slutten av kampene. I tillegg har Mariano Díaz blitt tredjevalg, hvor han varierer mellom å se kampene fra tribunen og benken, og nettopp dette kan såre Real Madrid. For nå har Benzema pådratt seg en skade i hamstringen, hvor skaden spesifikk dreier seg om den midtre muskelen i hamstringen på det venstre beinet. Dette betyr at Los Blancos må klare seg uten angriperen med aner fra Algeri under Supercopa de España som går av stabelen denne uken. Real Madrid slapp følgende uttalelse i forbindelse med skaden til Benzema: 

Etter tester utført på Karim Benzema av Real Madrid sitt medisinske apparat så har han blitt diagnotisert med en slagskade i den midterste av de tre hamstring-musklene på hans venstre bein. Han progresjon vil følges kontinuerlig. 

Animo Benzema!

Pmn6