Extra large valvv
ARVTAKER: Kanskje er det nettopp Fede Valverde som skal fylle skoene til Luka Modric den dagen han gir seg?

Doris Valverde: - Han lever drømmen sin

Moren til den uruguyanske stjernen har deltatt i et intervju, der hun skryter stort av sin sønn.

Fede Valverde er et navn som er på alles lepper for øyeblikket. Midtbanespilleren har virkelig vært en åpenbaring, og statistikken er dundrende klar; Real Madrid taper ikke fotballkamper så lenge han er på banen. For hver eneste kamp blir han bare bedre og bedre, og nylig har hans mor, Doris Valverde, svart på noen spørsmål angående sin sønn.

Er du mest stolt over din sønn som en fotballspiller eller som en person?

Uten tvil, som en person. Fede er ydmyk, en god person og alle elsker han. Han er en bra sønn, bror, onkel og venn. Han har et stort hjerte.

Hva husker du fra hans tidlige karriere i Penarol?

Jeg husker at han snakket mye med Diego Forlan. Jeg er veldig takknemmelig ovenfor Forlan. Jeg husker at jeg kjørte sønnen min til trening hver eneste dag, og der møtte jeg ofte Forlan. 

Er det sant at Fede drømte om å spille i Real Madrid?

Selvsagt. Han var fire år. Han våknet en dag og ropte til oss at han hadde drømt om at han spilte på en stadion der alle ropte hans navn. De alle var kledd i hvitt. Det endte ikke der, for når han var ti eller elleve år sa han at det laget i drømmen hans var Real Madrid. De var galicere, og i Uruguay så sier vi at spanjoler er galicere. 

Dere har jobbet veldig hardt, hva har Fede lært deg om livet?

Han har vist at man alltid må jobbe hardt for å nå de målene man setter seg. 
Pmn6