Extra large img 0401 kopi
FRA FELLESTUREN: Denne glade gjengen fikk se Real Madrid slå Martin Ødegaards Real Sociedad i november.

Medlemmenes forventninger til Valencia-kampen

Vi har sjekket stemningen blant våre medlemmer før kveldens Supercopa-oppgjør.

I kveld spiller Real Madrid mot Valencia i semifinalen i årets Supercopa. Det er kanskje ikke den mest prestisjefylte trofeet man i dag skal konkurrere i, men det er uansett et trofé som Real Madrid ønsker å vinne. Før kampen spurte vi medlemmene våre om hvilke forventninger de har til kampen, og hva det er de ser mest frem til i kveld.

Ikke med i vår medlemsgruppe på Facebook? Klikk her!

Fredrik Øvereng: Ser frem til at Jovic skal starte og forhåpentligvis få 90 minutter og et par mål! Ser også frem til en ny kamp med Valverde.
Magnus Nordum: "Har lave forventninger til turneringen med tanke på prestisje, men det er jo alltid gøy å se Real Madrid!
Andreas Aguilera: "Ser mest frem til å se Luka Jovic fra start. Å få han inn i god fres hadde vært det beste for laget akkurat nå."

Som flere har fått med seg, spilles kampen på King Abdullah Sports City i Saudi Arabia. Dette blir den første kampen i det nye Supercopa-formatet, og det er delte meninger rundt dette opplegget.

Vetle Bråttvik Simensen: "Personlig synes jeg det er veldig trist at det spanske fotballforbundet velger å endre den tradisjonelle Supercopaen og flytte den til Saudi-Arabia. Men selvfølgelig deltar man i turneringer for å få med trofeet hjem!"
Jørn Simonsen Wang: "Tull å ha Supercopa i Saudi-Arabia. Enkelt og greit."
Tommy Nesland: "Liker godt 4-lagsformatet, men kunne gjerne sett at det ble spilt i Spania. Håper ungguttene glimter til i kveld!"

Et annet medlem har måttet smøre seg med tålmodighet. Mandag satt han nemlig klar foran skjermen og ventet på avspark, før han ble gjort oppmerksom på at kampen skulle spilles to dager senere...

Casper Sivertsen: "Jeg har jo sittet her og prøvd å se kampen siden mandag! 😂"
Pmn6