Extra large 0 1  8
FORNØYD: Zidane var veldig fornøyd med nivået spillerne leverte mot Valencia i Saudi-Arabia.

Zidane: – Han spilte bra selv om han ikke scoret

Zinedine Zidane var en glad mann da han snakket med pressen etter kampen mot Valencia. Flere spillere fikk skryt, og at Luka Jovic ikke scoret tar han med knusende ro.

Kampen

Laget jobber hardt for å spille på dette nivået, og det er flott å se dynamikken i hver eneste kamp. På gårsdagens pressekonferanse sa jeg at vi måtte være på vårt beste, og jeg vet ikke om vi var det, men vi er fornøyd med prestasjonen. 
Jeg er fornøyd med hvordan alle spilte, det er vanskelig å velge en over resten. Jeg er begeistret for at Isco fikk målet sitt, han trengte det. Kroos sin kreativitet var fantastisk, og Modrics innsats, det er hans spesialitet. Det er det en manager vil se, at spillerne hans er i god form. Vi må hvile nå, og i morgen begynner vi å forberede oss til finalen.

Fem på midtbanen

Vi kunnet spilt med vinger, men jeg bestemte at Isco og Luka Modric skulle spille for å gi backene mer frihet. Det viktigste var at vi presset høyt i banen og spilte bra fotball. Vi ville gjøre det vanskelig for motstanderen fra start av. Vi gjorde akkurat som planlagt. Vi liker alltid å gjøre nye ting. I den neste kampen kommer vi til å gjøre andre ting.  

Gareth Bale

For øyeblikket er han ikke klar, han har ikke trent denne uken. Vi må snakke med legene, men det viktige er hva spillerne gjorde, og vi er glade for kampen.

Isco

Alle var på et veldig bra nivå. Det går bra med alle, men vi har ikke vunnet noe enda. Jeg har ingen rolle i Isco sitt formhopp, jeg er bare veldig glad for det. Han har karakter og ønsker å spille. Han viker ikke unna ansvar. 

Luka Jovic

Han spilte en bra kamp selv om han ikke scoret. Han jobbet mye. Det er ikke lett når man ikke spiller så mye, for det er en nivåforskjell. Han ville sikkert vært lykkeligere hvis han hadde scoret. Han ga alt på banen. 
Pmn6