Extra large carvajal 2
CARVAJAL: Carvajal var fornøyd etter gårsdagens seier.

Carvajal:- Jobben er gjort, vi vant og er i finalen

Real Madrid vinner 3-1 over Valencia i den spanske super cupen. Nå venter enten Barcelona eller Atletico Madrid i finalen. Carvajal, Valverde og Casemiro ble intervjuet etter kampen.

"Laget var skrudd på fra første stund. Jobben er gjort, vi vant og er i finalen. Nå må vi se hvem vi skal møte. Vi presset bra for å vinne ballen tilbake og slet dem ut"

5 midtbanespillere

"Å spille med 5 midtbanespillere er en måte å kontrollere kampen på og det kunne man virkelig se. Vi ga sjeldent bort ballen og hadde mere bestittelse. Valencia tapte kampen i "maskinrommet". Alle spillerne på laget har muligheten til å score mål og det viste vi idag. Alle gjør deres oppgaver defensivt . Vi er sammen, en solid gruppe, og det betaler seg. Defensivt er vi i god form"

Finalen

"Nå må vi hvile, spise godt og se fysion slik at vi er i best form til søndag. Jeg håper vi kan dra hjem med trofeet"

Valverde hadde dette å si

"Laget spilte veldig bra. Det var en tøff kamp, virkelig hardt arbeid. Når vi hadde en stor ledelse slappet vi litt av, men vi løp i 90 minutter. Valencia er et godt lag og vi slet på deres hjemmebane. Idag var en slags hevn for oss. Vi skapte mange sjanser og vi kom oss til finalen"

Mål fra midtbanen

"Vi vet at Karim er en god spiss, han er nøkkelen i laget og er viktig for oss. Han kunne ikke være her, men han hjelper oss. Det er viktig at vi scorer mål  og spiller for laget, hvem som scorer har ingenting å si"

Casemiro ble også intervjuet

"Vi kontrollerte kampen. Vi ville ha kontroll over ballen og det hadde vi. Akkurat som vi planla. Nå ser vi mot finalen og vår neste rival.  Begge er gode lag, så vi må planlegge hvordan vi skal vinne"

5 midtbanespillere

"Vi hadde kontroll på banen idag.  Vi testet ut denne ideen og vi viste at vi kan spille slik mot et tøft lag. Vi vet at Valencia er gode og det er alltid vanskelig å spille mot de, men vi klarte å kontrollere kampen"

Fansen

"Vi har hatt så mye støtte fra dag en. Vi må være takknemlige, vi følte oss som hjemme. Idag viste vi at vi er verdens største klubb, vi gir alt. Takk til fansen for støtten, vi trengte det idag"
Pmn6