Extra large flere spillere
MÅLSCORERE: Alle midtbanespillerene har scoret denne sesongen.

Zidane-effekten: Alle midtbanespillerene har scoret denne sesongen

Kroos, Casemiro, Modric, Valverde, James og Isco har alle levert scoringer denne sesongen. Mellom dem er det scoret 15 mål. Zidane har for lengst løftet laget og det vises på statistikken.

Denne sesongen har hatt sine opp og nedturer. Sesongen startet relativt godt, men krasjlandet mot PSG. Dermed har det vært en stigende kurve og flere spillere har truffet formtoppen. Alle midtbanespillerne, med unntak av James, har levert jenvt godt denne sesongen. Spesielt morsomt er det at Isco plutselig har blitt veldig aktuell igjen, etter en lang periode på "sidelinjen".

16/17-sesongen har blitt selve merkevaren til Zidane. Denne sesongen endte med liga og CL-gull, samt at 21 spillere noterte seg på scoringslisten. Noe av Zidane sin filosofi er at omtrent alle spillere, bortsett fra midtstopperne, er involvert i nesten alle angrep. Dette fører til at Madrid kan spille på flere strenger og har muligheten til å bryte ned enhver motstander, med ulikt hell. Det er også en fordel at man ikke er avhengig av to til tre spillere for å levere mål.  Denne sesongen har 16 spillere notert seg med scoringer og flere vil melde seg på senere.

I årets sesong har Modric levert hele 5 scoringer. Kroos har 4 mål. Det betyr at Modric, bare halveis ute i sesongen, har satt ny rekord for sesongen. Dette blir en ny milepæl for Modric, i tillegg til alle de andre bidragene hans. Kroos er bare et mål unna rekorden sin i 17/18-sesongen, da han leverte 5 scoringer. Ellers har Casemiro og Valverde 2 scoringer hver. James og Isco har 1 scoring mellom seg. Kanskje statistikken endrer seg allerede i kveld?

Pmn6