Extra large extra large galeria 3am8474 2
HELT: Lunin ble helten da Valladolid tok seg videre i Copa del Rey.

Andriy Lunin med to strafferedninger

Den ukrainske målvakten som er utlånt til Valladolid reddet to straffer i Copa del Rey oppgjøret mot Marbella.

Andriy Lunin sørget for at Valladolid tok seg videre i den spanske cupen da han reddet to straffer i straffekonken som endte 4-1 til Valladolid. Ukraineren som bare starter cupkamper for Valladolid ble den store helten da Valladolid gikk videre til runde tre i cupen.

Dette kan bli Lunins siste kamp i Valladolid-drakt. Deres neste kamp i Copa del Rey vil være etter overgangsvinduet er over, og Real Madrid har den siste tiden gitt utrykk for at de vil avslutte Lunins låneavtale dette overgangsvinduet. Lånet hans i Leganes og nå i Valladolid har ikke gått som forventet og han har ikke klart å kjempe seg til å bli Valladolid sitt førstevalg mellom stengene. Den unge og talentfulle målvakten bør lånes ut til en klubb som er villig til å satse på han.

De siste rapportene fra Marca indikerer at Lunins neste klubb vil være Real Oviedo, som kan virke som en god deal for begge parter. Det har lenge vært diskutert at det vil være bedre å låne ut Lunin til en Segunda-klubb enn å la ham ikke spille i det hele tatt. Luca Zidane har tatt store steg denne sesongen for Racing Santander i Segunda denne sesongen, og Lunin kan få vist fram sine ferdigheter regelmessig i en divisjon under Laliga.

Målvakten sin suksess i straffekonkurransen kan hjelpe han med å finne en ny klubb.

Hvor tror du Lunin spiller andre halvdel av denne sesongen?

Pmn6