Extra large florentinoo
STOLT: Florentino Pérez var fornøyd etter triumfen mot byrival Atlético Madrid.

Pérez: - Han er den beste i verden

Florentino Pérez var fornøyd etter triumfen mot byrival Atlético Madrid.

Gledesrusen har enda ikke lagt seg etter den dramatiske seieren i Supercup-finalen mot Atlético Madrid. Triumfen gjorde at Zidane nå står med en vanvittig statistikk etter å ha vunnet sin niende finale av ni mulige. Tvilen er nå lagt til side, og dette Los Blancos-laget begynner å se ordentlig solide ut. Etter seieren var det en stolt klubbpresident som snakket med Realmadrid TV.

Dette betyr at vi har startet sesongen bra, og vi er veldig fornøyde. Vi har fått denne muligheten, og forholdene lå til rette, jeg synes vi er fortjente vinnere av denne Supercupen. Jeg er veldig glad, akkurat som alle andre madridistas. Vi kom hit for å prøve oss på det nye formatet av denne turneringen, vant begge kampene våre og drar hjem fornøyde. En ny tittel føles godt.
Zidane har gjort sitt beste, og vi håper han gir oss flere finaler og titler. I selve kampen var jeg rolig, i ekstraomgangene ikke like så, og under straffesparkkonkurransen var jeg veldig stressa. Det er ingen tvil om at vi er spesialister på å vinne titler når det kommer til straffespark. Spillerne våre har vært her i lang tid og takler dette presset. Jeg vil også gratulere Atlético Madrid som verdige finalister. 

Courtois og Valverde

Vi hentet Courtois fordi vi mente han er den beste målvakten i verden, og i denne kampen beviste han det. Han var en av de avgjørende spillerne, i likhet med Valverde som ble kåret til banens beste. Han spilte en ekstraordinær kamp også mot Valencia, og igjen i denne finalen. Han er en av åpenbaringene denne sesongen og supporterne er veldig fornøyde.
Du vet aldri hva som hadde skjedd hvis han ikke hadde tatt det røde kortet. Morata var alene og kunne ha vunnet kampen for Atlético Madrids del. Det er ingen tvil om at denne taklingen gjorde at det ble 0-0 og at vi deretter vant på straffer. Valverde er en fantastisk god, ung spiller.

Finaler mot Atlético Madrid

Cerezo (Atlético Madrids klubbpresident) har oppført seg som en gentleman hele tiden. Han er i tillegg til det en god venn, og det er alltid fantastisk å spille finaler mot Atlético Madrid. Jeg viser medfølelse til han når laget hans taper, for når alt kommer til alt er det en del tilfeldigheter involvert i slike straffesparkkonkurranser. Denne gangen gikk det vår vei.

Sesongens første trofé

Hvert eneste trofé motiverer laget, trenerne og supporterne. Det å starte sesongen med et trofé gir laget et boost. Vi er nødt til å fortsette og legge til titler for dette laget, og nå er det tre andre titler som står på spill utover sesongen. Vi ønsker å kjempe om alt.

Melding til supporterne

Som jeg sa til jul gjør vi alt vi kan for å vinne titler. Den første er i boks, og nå må vi jobbe for å vinne flere. Madridistas er fornøyde med laget sitt. Vi gikk gjennom tøffe perioder forrige sesong, men ting ser bedre ut nå med våre stjerner og unge spillere. Zinedine Zidane har gjort det meget bra.
Pmn6